Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány,21 éves fiú? Szerintetek túl sok 6 év korkülönbség ebben a korban vagy átvészelhető?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 18:50
2/9 anonim válasza:
nem a kor számít,hanem a szerelem.és ez szerintem még belefér:) grat
5/9 anonim válasza:
hogy lenne már az apja? téged 5 évesen csinált?
6/9 anonim válasza:
most leszünk barátommal egy évesek.. én 16, ő 23 éves.. ráadásul az interneten ismerkedtem meg vele, igaz 250km van köztünk, de nagyon szeretjük egymást
az a lényeg, hogy személyiségben elég érett legyél az ő szintjéhez, hogy vállalhasson először is magában, aztán persze a barátai előtt
elég rosszul nézhet ki, ha a haverjaid előtt éget a 'kis' 15 éves barátnőd..
7/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szerettem volna ezzel a sablon "érettem vagyok akoromnál" dologgal jönni, mivelhogy elég sok 12 éves jelentette már ezt ki ezen az oldalon, viszont nem hinném, hogy gyerekes lennék, és nem hinném hogy égetnék akárkit is, habár emberfüggő szerintem.. :) Aki alapból úgy gondol rám, hogy "éretlen kis 15 éves" azt csak nagyon nehezen lehet meggyőzni... Vagyis én úgy gondolom, hogy tolerancia kérdése az egész.
2012. szept. 17. 19:09
8/9 anonim válasza:
Páromnak is van pár barátja, aki beszólogat nekem néha.. meg őt is pedofilozzák, de csak poénból.
Minden esetre a legjobb barátja úgy vélekedett rólam, hogy eddig én vagyok személyiségileg a legjobb nője, mert normális vagyok, és veszem a poént.
Szal. szerintem nem vészes! Tessék kibírni..
9/9 anonim válasza:
Szerintem most még sok. 5 év múlva már nem lesz az, de te akármennyire is érettnek gondolod magad, nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!