Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves lány 18 éves fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány 18 éves fiú?

Figyelt kérdés
Meddig tarthat ez a kapcsolat januárba leszek 14 5 hónapja vagyunk együtt és kikötöttem neki hogy semmi szex !

2012. szept. 17. 15:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
és nem vagyok cigány !!! és ha valaki nem tetszik azt simán elzavarom...
2012. szept. 17. 16:00
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
És ezt ki hiszi el neked? Kis ringyó vagy! Basszus 18 évessel jársz! És 13 vagy! Senki nem hiszi el neked ezt! A másik meg, hogy "majd ha a másikkal össze jöttem szakítok vele" na ne viccelj már! Mégis mit képzelsz magadról?
2012. szept. 17. 16:02
 13/20 A kérdező kommentje:
aki nem akarja nem hiszi el :D
2012. szept. 17. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szemét dolgot csinálsz a sráccal,majd akkor szakítani ha a másikkal össze jöttél -.-

ilyen gerinctelen dolgot.

Na rád illik az a bizonyos r.i.b.a.n.c szó

ezt kell csinálni 13 évesen?elszomorító

2012. szept. 17. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelitek, milyen büszke a kislány arra, hogy csak akkor szakít a mostanival, ha a másik biztos lesz?:D Aztán jól meeglepődött, hogy itt senki szerint sem így kellene ezt csinálni.

Persze most úgysem fogod megfogadni a tanácsunkat kérdező, hogy előbb zárd le az aktuális dolgaidat, és utána kezdd el kialakítani az újakat. De miért is tennéd, hiszen még fenekeden a tojáshéj, gyermek vagy még. Hidd el az élet meg fog tanítani bizonyos íratlan szabályokra, te pl valószínűleg sok szenvedés árán fogod megtanulni a fenti viselkedésforma fontosságát.

Na mindegy, jössz te még ide bőgve kérdezgetni:D

2012. szept. 17. 16:16
 16/20 anonim ***** válasza:
a srác vagy lúzer h csak 13 évesekkel mer kezdeni vagy pedofil
2012. szept. 17. 16:58
 17/20 A kérdező kommentje:
de megfogadom a tanácsotokat szakítottam vele :/
2012. szept. 17. 17:14
 18/20 anonim válasza:

Milyen lehet az a 18 éves fiú, aki 13 éves kislánnyal kezd ki? Hiszen még gyerek, nem sok fejlődhetett ki rajta... Miért nem a saját korosztályával kezd ki? :/

És te kedves kérdező milyen jellem vagy? Hogy tudsz ilyet tenni a Pároddal, hogy majd csak akkor szakítasz vele, ha már lesz másik?! Neked fordítva ez hogy esne???? De igazuk van a többieknek, majd az élet viszonozza ezt még neked.

2012. szept. 17. 17:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a srác szerintem egy csődtömeg már nem azért.18 évesen hogy juthat eszébe egy 13 éves lánnyal összejönni ?? már nekem nem jut eszembe 16 évesen :|:D Nem az hogy 5 év,mert mondjuk 23-18 lenne oké,na de 13..még kislány szinte
2012. szept. 17. 17:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Warning! Pedobear is coming!
2012. szept. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!