Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány 18 éves fiú?
Figyelt kérdés
Meddig tarthat ez a kapcsolat januárba leszek 14 5 hónapja vagyunk együtt és kikötöttem neki hogy semmi szex !2012. szept. 17. 15:49
1/20 anonim válasza:
Semeddig! Hülye vagy! Szakíts vele!
2/20 Mókusgyilkos válasza:
epic fail!
alig várom az ő is csak "azt" akarja kérdésedet :)
4/20 A kérdező kommentje:
én is erősen gondolkodok rajta mert van egy másik fiú akivel alakul de még nem biztos :/ majd ha már együtt leszünk szakítok vele :)
2012. szept. 17. 15:52
5/20 A kérdező kommentje:
már az 5 hónap előtt 2 hónapig jártunk és szakítottam vele majd 2 hét múlva megkeresett hogy még mindig szeret nagyon :/
2012. szept. 17. 15:53
6/20 anonim válasza:
Még nem tudtam eldönteni, hogy Te vagy a furább vagy ő....
7/20 Mókusgyilkos válasza:
pfff... röhej. neked nem ő kell v a másik pasi hanem csak annyi h legyen vkid legyen mit mutogatni a csajoknak... szánalom.
mi az h ha már össze jöttél a másikkal akkor szakítasz? már bocs de ez ki meríti a szűz qrva fogalmát..
8/20 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány !!!!
2012. szept. 17. 15:57
9/20 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy még szűz? Egy ilyen kis pics*ból mit nézel ki? Szerintem több f*szt fogott már mint a saját anyám!
10/20 A kérdező kommentje:
szűz vagyok
2012. szept. 17. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!