Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 19 éves lány vagyok és még nem volt barátom. És már nagyon szeretnék.
Eléggé csendes, bátortalan és visszahúzodó vagyok és semmi önbizalmam. Nemtudom miért de nemtudok ezen változtatni. Valami megoldás van erre?
15 évesen volt egy fiú aki elkezdett "udvarolni". Nagyon megtetszett és beleszerettem. Semmi nem volt köztünk. Késöbb összejött egy lánnyal és rájöttem hogy csak szórakozott velem. A mai napig nem bírtam őt teljesen elfelejteni. De ha lenne egy fiú biztos elfelejteném örökre. Nem járok bulizi és szinte sehova. Barátaim is alig vannak. Tudom hogy igy lehetetlen hogy legyen párkapcsolatom. De mit tegyek?
írj ide. :D
először is: elfelejteni sosem fogod de túl lehet jutni rajta és nem fog zavarni. nagyon nem ugyanaz.
hát járj el valahova nem feltétlenül bulizni hanem űzz vmi hobbit akkor legalább ha eközben találkozol / látsz meg vkit aki érdekel akkor van téma is kapásból.
Hogy mit tegyél? Hallagsd ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts
Vagy ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=cjVQ36NhbMk
De a problémádra válaszolva, próbáld meg elengedni magad, (ez lehet hülyén fog hangzani, de nekem bevált, mert sokkal jobb napon tőle)minden reggel állj meg a tükör előtt, néz beée és mond el, hogy jócsaj, jónapod lesz, tudsz beszélgeti, nem égsz le senki előtt. (a szöveged változtathatod, nekem ezekkel voltak gondjaim)
Járj el otthonról.Én nem nagyon mozdultam ki soha,néha elmentem rokonaimhoz,meg barátaimmal csavarogni,de egyszer amikor rászántam magam,hogy ismerőseimmel elmenjek bulizni akkor érdeklődött irántam egy lány,hozzáteszem 14-15 éves korom óta nagy ívben lesz*rtak a lányok,de arra valahogy az is rájátszott,hogy olyan középiskolába mentem ahol szinte csak fiúk vannak(legfeljebb 20 lány volt az egész iskolában).
Nem feltétlenül kell bulizni menned,elég ha elmész könyvtárba vagy valami átlagosabb helyre.
Azon a fiún meg tedd túl magad,mert szerintem aki a múltban él annak nincs jövője.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!