Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találok így normális pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találok így normális pasit?

Figyelt kérdés

Mások szerint sexys csaj vok, aki nem csak kívülről, de belülről is nagyon ott van...

Több pasi is oda van értem és járni akarnak velem...

Csak választanom kellene...

Én is mégis félek,hogy átvernek...

Sőt , amilyen szerencsétlen vok párkapcsolat terén ha 100 egyforma pasit elém állítanának és 1 barom lenne köztük, na én tuti kiválasztanám a barmot...

Mivel csalódtam már félek megint egy újtól...

Hogy leszek így boldog?

2009. júl. 31. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezellen csak te tudsz tenni.Le kéne győznöd a gátlásaidat,ne félj,nem mindenki ugyanolyan.Én pl. cseten találtam egy tök normálisat,2 éve járunk.Szóval mindenhol vannak normálisak,csak választani tudni kell.Egyszerűen nincs szerencséd.De biztos lesz majd olyan akivel életed végéig élsz.
2009. júl. 31. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
hozzáállás kérdése. azért vagy szerencsétlen, mert arra koncentrálsz, amit nem akarsz. lásd ronda byrne: the secret ;)
2009. júl. 31. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
*rhonda byrne
2009. júl. 31. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

Ha két út között nem tudsz dönteni, akkor válaszd a harmadikat! Tehát írj nekem! :P

(23/F)

KG

2009. júl. 31. 16:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké!

Mi a emailed?

:)

2009. aug. 1. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!