Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok egy normális lányt sem, pedig erre vágyom már lassan 10 éve? Más minden összejön, ez miért nem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, egy híres egyetemen végeztem, normális állásom van, nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, jó a humorom, kedves vagyok, és végtelenül odaadó... soha nem léptem félre... voltak már hosszú kapcsolataim (1-3 év) de csak csalódtam... és egyszerűen nem tudok egyedül lenni, utálok egyedül lenni, de hiába próbálkozom akárhol (baráti társaság, munkahely, internet) semmi nem jön össze... az első-második randin jól elvagyok, de ennyi... MI KELL MÉG???2011. jún. 22. 23:07
1/6 anonim válasza:
Azt kifelejtetted hogy egoista vagy!
2/6 anonim válasza:
Miért, az első és második randi után mi történik, amiért abbamarad?
3/6 WhiteLabel válasza:
A csajok lesz*rják a híres egyetemedet, meg azt is hogy szerinted csúnya vagy e. Sőt az egyetemi humorjaid is hidegen hagyják őket, és a többi sem bizonyított, csak te állítod magadról. aludd ki magad.
4/6 A kérdező kommentje:
Se egoista, se egyetemi humorista nem vagyok
2011. jún. 22. 23:13
5/6 napietus válasza:
kezeld lazábban ezt a dolgot. ha görcsölsz rajta, nem is fog összejönni :) és járj nyitott szemmel! a férjem velem a teniszklubban kezdett beszélgetni, gondolhatod, hogy nem csajozni ment oda, aztán mégis, látod, hova jutottunk :D szóval csak lazán, ismerkedj, beszélgess lányokkal, aztán majd összejön...
29/N
6/6 anonim válasza:
Erről most jó hosszan letudnám írni a véleményemet, de épp mennem kell... szóval ha gondolod írj egy e-mail-t és majd holnap írok. Ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!