Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok a helyemben?
37éves,jó anyagiakkal rendelkező,kevésbé helyes,inteligens,féltékeny,néha unalmas egyébként nagyon szerető és megbecsülő srácot,
vagy
egy 24 éves,helyes,inteligens,bulizós,pörgős srácot??
én 22 éves vagyok
magyarán.
A): kitart de meg kell csalni / rá fogsz unni.
B): nincs haszon de nem fogsz ráunni de ettől még ő rád unhat.
neked sem lesz nagy sikered gyiken az biztos :D
Hát szerintem a 37 éves és közted egy kicsit nagy a korkülönbség,élvezd az életet amíg lehet az olyan fiúkkal,mint a 24 éves akit leírtál. Majd ha már valaki mellett megállapodsz és nem élted ki magad, akkor vissza fogod sírni azokat az időket, amikor tombolhattál volna.
Szerintem.
A barátnőimnél tapasztaltam, hogy a pörgős csalfa nagy dumás srácok jönnek be, pedig tisztában vannak vele, hogy nem egy hűséges típusok, de azt hiszik, hogy majd Ők megváltoztatják. Ezek összetörik a szívüket,majd bele pusztulnak.és hatalmasat csalódnak, szenvednek. Azután jön a szerető, megbecsülő társ, akiből aztán lesz a férj.
Hidd el én már csak tudom . Tapasztalatból.
A 37 évest, nem is kérdés. :)
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!