Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexen alapuló kapcsolatból mennyire valószinű, hogy kialakul több is?
Az én ilyenem egy vicc. Neki barátnője van, de velem meg nagyon kedves, beszélget velem sokat, elhívogat ide-oda, ő keres... És nem csak akkor amikor együtt vagyunk. WTF. Ettől függetlenül, ebből tudom, h nem lesz több, szóval nem lehet biztosan leszűrni abból, h h viselkedik veled :)
Bár szerintem esetek nagyrészére ez igaz, mert volt korábban pár srác akivel volt szó róla h ezt lehetne, de mindegyik többet akart végülis elég hamar, és mind foglalkozott velem amúgy is, annak ellenére, h megbeszéltük...
(Lehet elítélni érte, de légyszi ezt privátban tegyétek meg, ne a piros kezecskével, most itt a szexen alapuló kapcsolat volt a kérdés, nem az, h ez jó-e.)
20L
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, h a jelenlegi kapcsolatom így indult, lassan 2 éve tart..
De nem hiszem h lehet általánosítani, bele sem mentem volna az egészbe, ha nem érzem azt, hogy nemcsak a testem érdekli, hanem a személyiségem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!