Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek szegény a párja?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
2012. szept. 16. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:

igen és 5,viszont én pénzesebb vagyok

22\L

2012. szept. 16. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
a pénz lesz volt is szerelem meg nehezen jón
2012. szept. 16. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Barátnőm árva. Nevelő otthonban van. Ott lakhat, kap ritkán ruhákat. Költőpénz 1000FT/hó.

Engem nem zavar, nem állunk olyan rosszul, hogy a pénz alapján válasszak lányt. :) 19/F

2012. szept. 16. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
nekem a barinöm szegény...én öt rugó felett keresek.euróban.
2012. szept. 16. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
barátom nem valami pénzes ő 20 éves, de engem nem zavar :) szeretem és kész:)
2012. szept. 16. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Az úgy szokott lenni, hogy a csaj lehet szegényebb, az nem para, de a férfinak legyen pénze, ez nagyon fontos. Amelyik csaj nálánál szegényebb sráccal jön össze, az eleve ritka, de valójában ott is a srác potenciális kereseti értéke számít. Vagyis a srác lehet, hogy most csóró, de építészmérnöknek tanul az egyetemen, és később várhatóan sok pénze lesz, akkor nincs para a szegénységből.
2012. szept. 16. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:

nem szegények, a barátomék, de nem veti fel őket a pénz mostanában. ahol tudok besegítek. reggeli, ebéd, fürdés nálam néha pl.

mi sem vagyunk gazdagok, de az átlagon felüli keresettel /értékekkel rendelkeznek a szüleim. (remélem érti mindenki,kicsit már fárad vagyok a fogalmazáshoz :)

jah és a barátomnak még gőze sincsen arról,h mi akar lenni,de rendes,jó gimnáziumba jár, okos srác. bármi lehet belőle, vagy felfogná ,hogy csak egy kicsit kellene magát megerőltetnie :D (angolul szinte tökéletesen beszél, elolvas egyszer egy verset és már fejből vissza is mondja ,nem kamu, ott voltam :)

17 évesek vagyunk, 10 hónapja együtt :)

2012. szept. 17. 00:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt olyan kapcsolatom, hogy a srác hajléktalan volt, annak azért lett vége mert kiderült nem is akar dolgozni...

Most gazdagabb nálam a párom, ez nekem nem túl jó érzés, úgyhogy emiatt tanulok tovább, hogy egyszer még egy szintre kerüljek vele. 2 éve együtt vagyunk.

2012. szept. 17. 00:40
 9/10 anonim ***** válasza:

igen, a barátomék elég szegények, sok számlaelmaradásuk is van stb.

1 éve vagyunk együtt

20/L 22/F

2012. szept. 17. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel hogy gazdagabb vagy sem. Vagy elfogad olyannak amilyen vagyok (az anyagi dolgaimmal együtt9 vagy mehet amerre lát.
2012. szept. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!