Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek szegény a párja?
igen és 5,viszont én pénzesebb vagyok
22\L
Barátnőm árva. Nevelő otthonban van. Ott lakhat, kap ritkán ruhákat. Költőpénz 1000FT/hó.
Engem nem zavar, nem állunk olyan rosszul, hogy a pénz alapján válasszak lányt. :) 19/F
nem szegények, a barátomék, de nem veti fel őket a pénz mostanában. ahol tudok besegítek. reggeli, ebéd, fürdés nálam néha pl.
mi sem vagyunk gazdagok, de az átlagon felüli keresettel /értékekkel rendelkeznek a szüleim. (remélem érti mindenki,kicsit már fárad vagyok a fogalmazáshoz :)
jah és a barátomnak még gőze sincsen arról,h mi akar lenni,de rendes,jó gimnáziumba jár, okos srác. bármi lehet belőle, vagy felfogná ,hogy csak egy kicsit kellene magát megerőltetnie :D (angolul szinte tökéletesen beszél, elolvas egyszer egy verset és már fejből vissza is mondja ,nem kamu, ott voltam :)
17 évesek vagyunk, 10 hónapja együtt :)
Volt olyan kapcsolatom, hogy a srác hajléktalan volt, annak azért lett vége mert kiderült nem is akar dolgozni...
Most gazdagabb nálam a párom, ez nekem nem túl jó érzés, úgyhogy emiatt tanulok tovább, hogy egyszer még egy szintre kerüljek vele. 2 éve együtt vagyunk.
igen, a barátomék elég szegények, sok számlaelmaradásuk is van stb.
1 éve vagyunk együtt
20/L 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!