Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szellentés a párom előtt? .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellentés a párom előtt? .

Figyelt kérdés

Egy picit ciki ez a kérdés számomra.

Nő vagyok, de a párom előtt nagyon kellemetlen. Már jó pár éve együtt vagyunk, semmi nem zavar de ez kifejezetten.

Ti csináljátok a párotok előtt?

Legyetek szívesek normális válaszokat írni, elvégre én is normálisan tettem fel a kérdést és perce nem a vicc kedvéért.

2012. szept. 16. 11:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem lenne gond ha pukizik a csajom, de utána biztos nem vágnám análba elvenné a kedvem.
2012. szept. 19. 17:48
 12/23 Hanariko ***** válasza:

Nekem ugyan most nincs barátom, de én is elképzelhetetlennek tartanám hogy előtte csináljam. Persze, természetes, de akkor is... aztán több éves kapcsolatban lehet enyhülne ez a kínos érzés bennem nem tudom.

Szóval kérdező, nem vagy egyedül :)

2012. szept. 19. 17:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Én barátom mindig furán néz rám, ha pukizok előtte. :D

Engem nem zavar, kedvéért próbálom mindig csöndben csinálni, csak néha nem jön össze. Meg néha megfeledkezek magamról... Mondjuk ő ehhez képest brutálisakat produkál, és max röhögünk rajta, meg viccet űz belőle... :D

Szóval ha épp ki tudsz menni wcre, akkor menj ki, ha már félig alszol, akkor meg próbáld meg csendben. :D

21L

2012. szept. 19. 18:02
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy éve vagyunk együtt a párommal, de kb a második hónaptól nem szégyelljük magunkat ilyen téren egymás előtt, ha kell, akkor kell, ez van. Általában elpoénkodjuk, sosem ciki a helyzet. Amúgy is, ha egy sunyi jön össze, de jó büdös az mivel jobb? Csak pirulsz mellette, mert titokban akartad mégsem jött össze! :P

Egyébként pisilni sokat pisilünk egymás előtt, nálunk pl van piszoár és wc is, van hogy egyszerre pisilünk, de olyan is, hogy amíg mondjuk ő nyomkodja az arcát vagy borotválkozik, addig én beugrok egy pisire, avagy fordítva.

Kakilni nem szeretnék előtte, de nem egyszer előfordult, hogy ajtón keresztül "tartottuk egymásban a lelket", avagy éppen telefonon facebookon űztünk poént az egészből, miközben egyikünk a wc-n ügyködött. :)

Én így érzem tökéletesnek a kapcsolatunkat. Éppen azt nem tudnám elképzelni, hogyha ezen természetes folyamatokat a párom gáznak érezné és úgy kéne leélnem az életemet, hogy soha egy kiadós böfit, vagy egy igazán megkönnyebbülős pukit nem ereszthetnék el... 22/L

2012. szept. 19. 18:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)))
2012. szept. 20. 17:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez nálam is nagyon nagy baj. Nekem nagy gátlásaim vannak ilyen téren. Volt, hogy rémálmom is volt arról, hogy nyilvánosan pukiztam és emiatt megszégyenítettek.

Párom mellett napközben nincs nehéz dolgom, mert megoldom a wc-n. Az esték és reggelek gázosak, szó szerint. Miután lefeküdtem, már nem sok ekdvem van kimenni pukizni mégis kimegyek. De reggel félálomban a legrosszabb. Volt olyan helyzet, hogy egész éjjel tartogattam, reggelre kegyetlen görcsök lettek a végeredmények. Nekem ez valami borzalmas dolog amúgy. Pláne, hogy nekem szerintem az átlagnál többször kell.

Egy nőnél ezt nem nagyon tolerálják.:(

2013. jan. 23. 17:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Én soha nem csináltam a párom előtt, és a párom se csinálta előttem, ha nem volt muszáj. Az együtt töltött évek alatt talán 2x ha elpukkantotta magát előttem. Engem iszonyú mód kiábrándítana, ha folyaton az orrom alá púzna valaki. De én ilyen vagyok...
2013. jan. 23. 18:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Én általában igyekszem csak sunyikat kiengedni. Amíg ébren vagyok, az még annyira nem is gáz, ugye, vagy elvonulok a wc-re, vagy igyekszem halkan megoldani a dolgot.

De én inkább attól félek, mi van, mikor alszom. Egyszerűen rettegek attól, hogy esetleg éjszaka, álmomban, kieresztek egy kiadósat, amivel őt mondjuk felébresztem, vagy ilyenek, reggelre meg már nyomát se találom.

Abszolút megértelek, mert bár mi nem vagyunk együtt olyan rég óta, hosszabb kapcsolataimban is ugyanez volt a helyzet, és kétlem, hogy esetemben ez évek múltán megváltozna...

2013. jan. 23. 18:09
 19/23 A kérdező kommentje:

A társaságomban tegnap ez nagyon nagy téma volt :) 9 lány és 1 fiú volt jelen.

Mindenki elmesélte az ilyen szellentéses "eseteit" Magyarul cikis történeteit. A legjobban az lepett meg, hogy mindenki annyira nyíltan beszélt róla... H ki mikor szokott, hol stb... Volt olyan is, h wc-n is milyen rossz.

Az én pároméknál nagyon egybe vannak a helyiségek. A szimpla wc mellett van a sógorom szobája valamint a fürdő és nem olyan nagyon messze a nappali. Magas is a wc tehát mindent hallani, valamint a falak se valami hangszigeteltek. Olyan rossz...

2013. jan. 23. 18:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Jah és a mi családunkban a sógorom és az apósom.. :D ők viszik a pálmát. Őket nem zavarja senki. Mindenki előtt csinálják :D
2013. jan. 23. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!