Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves lány vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok, és még soha egy fiú sem udvarolt nekem, mi lehet az oka? Ilyen elviselhetetlen lehetek belülről?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, nem vagyok egy szexbomba, de csúnya sem.. 2 évvel ezelőtt volt rajtam kb 5-7 kg súlyfelesleg, azt le is adtam, azóta mindig megjegyzik az emberek, hogy csinos vagyok.. de ezek szerint mégsem. Életem során 2-szer randiztam, mindakettőt netről szedtem össze, szóval a randit nem előzte meg se vonzalom, se UDVARLÁS. Szerelmes vagyok valakibe, de ő nem szeret engem, ő csak testi kapcsolatot akar velem! Mire kéne odafigyelnem? Minden lánynak attól jön meg az önbizalma, hogy valaki udvarol neki, de ha ez elmarad, akkor, pl nekem semmi nincs, és ez rossz érzés, mert nyilván én vagyok az oka, néha változtatok is magamon itt-ott, de kezdem úgy érezni, hogy én már soha senkinek sem fogok tetszeni (legalábbis külsőleg és belsőleg egyaránt..:( )
2012. szept. 15. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na, legalább te tudod milyen nehéz nekünk, fiúknak( kivéve az atom pasiknak, persze).
2012. szept. 15. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy csúnya akk miért nem küldesz képet? De még ha belső is a gond akkor is kell egy kép.
2012. szept. 15. 22:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Mert, amilyen peches vagyok, felismerne valaki, és ezt senki sem tudja rólam, nem szoktam reklámozni..
2012. szept. 15. 22:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha a belsőmmel van a baj, akkor miért kéne rólam kép?
2012. szept. 15. 22:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy a szemedbe tudjak nézni.
2012. szept. 15. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szeritnem neked is elsősorban önmagaddal van bajod, ez meglátszik a testbeszédeden, szégyellős vagy ezért a legtöbb fiú nem fog merni hozzád közeledni. Nehéz befűzni vaalkit ha egyszer fagyos körülötte a levegő, mindig a szomszéd káposztáskertjébe néz a szemem helyett, lesütött szemmel görnyedten jár, nem érzi magát nőiesnek.

Ha néhány jellemző betalált, akkor tudod hol a hiba.

2012. szept. 15. 22:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy lehúrrognak és ezzel én vagyok az egyetlen de nekem van egy olyan dolog a lányok belsejében ami nem vonz annyira és ez a bél gáz ez pl egy lehet egy ok hogy miért nem udvarolnak persze ez csak egy feltevés.
2012. szept. 15. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:
És nyugi, biztos nem ismerlek meg mivel egy 18 éves ismerősöm sincs.
2012. szept. 15. 23:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha a külsőddel nincs baj,akkor a belsőddel pl az ,hogy beképzelt vagy. "szép vagyok,nem vagyok csúnya"

HA annyira jól nézel ki,akkor kép alapján is udvarolnak neked. Még a bányarémeknek is van sokszor pasija. Szval itt a más lesz a gond.

2012. szept. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!