Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem használja a nyelvét csók közben?
Figyelt kérdés
egy hete ismerkedtem meg egy csajjal párszór csókolóztunk és akárhogy próbáltam nem tudtam bele vinni egy kis nyelvet se, mi lehet az oka csak az ajkunkal csókolózunk.2012. szept. 15. 22:16
2/11 anonim válasza:
büdös a szád!
amúgy kérdezd meg
4/11 anonim válasza:
Mert ha nyelvezne, észrevennéd hogy pasi.
5/11 anonim válasza:
be kéne íratni egy nyelvtanfolyamra
6/11 anonim válasza:
Akkor ki se nyitja a száját? Zárva van a foga?
7/11 anonim válasza:
Mondd Neki, hogy kéretik a nyelve is.
Ennyi.
8/11 anonim válasza:
Én se mindig használom. Lehet attól még jól csókolózni. Nem mindenki szereti...
(Bár ezt az "akárhogy próbáltam nem tudtam bele vinni egy kis nyelvet se" ezt nem tudom elképzelni. Ha akarod, akkor megoldod.)
9/11 walk w1th mee válasza:
Nem mindenki szereti,te pont egy ilyet fogtál ki
10/11 anonim válasza:
Mert köpött a zsaruknak, a maffia meg kivágta neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!