Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor most mivan? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mivan? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, akivel nagyon jóban vagyunk kb. 1 éve az előtt nem nagyon beszélgettünk de tavaly év elején egymás mellé ültettek. zminden szép volt és jó nagyon közel kerültünk egymáshoz én meg nem akartam tőle semmit de kiderült hogy ő járni akar velem. Én aztmondtam legyünk csak barátok és ez igy is lett. Pár hét múlva összejött egy lánnyal és akkor kezdett igazán szöget ütni a fejembe hogy milett volna ha.. Kb. egy hete jártak más amikor az egyik közös barátunknak születésnapja volt és mindketten kaptnk meghivót de a barátnője nem volt ott. Hazafelé együtt jöttünk és amikor ő balra én meg jobbra kellett volna mennyek ő megcsókolt. Ez eltelt másnap szakitott is a bbarátnőjével aki persze nem tudott semmiről . Az után nem beszéltünk erről a dologról. Eljött a nyári szünet, amikor egyáltalán nem beszéltünk és nem is találkoztunk ami nekem kicsit rosszul esett. Következtek a városnapok (Erdélyben van ilyen is nemtudom ott van-e xD ) amikor őis én is a barátaimmal voltunk. találkoztunk és ő folyton mellém ült meg ölelgetett. 3 nap múlva kezdődik a suli azóta se beszéltünk és mos nemtudom hogyan viselkedjek vele, vagy hogy nézzek rá... o.o tehát a kérdés az akkor ő most mit akarhat tőlem ?

2012. szept. 14. 17:09
 1/4 TOMAtm ***** válasza:
50%

mi lenne ha tőle kérdeznéd meg nem tőlünk?

lehet csak meg akar dugni,de az is lehet h te vagy élete szerelme.sajnos nem születtem RTL klubbos jósnak h ennyiből megmondjam h mi fog történni veletek.ha ettől jobban érzed magad akkor: igen ő a nagy Ő 13 szép gyereketek lesz amiből 4et elvisznek majd a családvédelmisek,lesz egy fifi nevű kutyátok de 8 évesen hererákot kap és elüti egy részeg stólandrás.73 évig éltek majd boldogságban szerelemben ki ki a maga szeretőjével.

2012. szept. 14. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ xDDd
2012. szept. 14. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
:) szerintem direkt akart téged féltékennyé tenni a másik lánnyal, ha tetszik akkor vágj bele! Nem hiszem, hogy rosszindulatú lenne és csak meg akarna dugni :D
2012. szept. 16. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
hát.. 15 éves úgyhogy nemhiszem hogy ilyen hátsó szándékai lennének xD
2012. szept. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!