Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan köszönjem meg?

Figyelt kérdés

Párom a nyáron elvitt nyaralni, én teljesen úgy kalkuláltam az anyagiakat, hogy a felét én fizetem majd, de mikor hazaértünk és megkérdeztem, mivel tartozom, nagy meglepetésemre, azt mondta, semmivel, és hiába erősködtem, nem fogadott el tőlem pénzt.

Szeretném ezt neki valahogy megköszönni, nem anyagi dolgokkal, mivel tudom, hogy nem fogadja el.

Lenne valami ötletetek? Normális válaszokat várok! köszi

2012. szept. 15. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Vidd el vacsizni egy szép étterembe.
2012. szept. 15. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
egy jó vacsora
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy romantikus estee hatalmas extrákkal:)))
 4/8 anonim ***** válasza:

mi is voltunk nyaralni, 5 napra (szülinapomat, évfordulónkat ott töltöttük) és én már ott megháláltam Neki ;) ha érthető ;)

N22

2012. szept. 15. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:

hümmm....

Merci! Merci éreezzem s mondom el merci h vagy nekem....

2012. szept. 15. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:
nem igazán szexuális töltetű dolgokra gondoltam, de köszi a válaszokat!
2012. szept. 15. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
hát akkor mivel mással? ajándék---> pénz, étterem---> pénz...szex--->szerelem...kell ennél több? :) Kimutatod hogy szereted és nem kell fizetned érte....ez nem anyagi dolog...:)
2012. szept. 15. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy mondod!
2012. szept. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!