Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így nagyon egyoldalú?
Sziasztok! Van egy fiú akivel elkezdtem neten keresztül ismerkedni. Levelezgetünk, azt vettem észre, hogy ő nem nagyon érdeklődik utánam, illetve, ha én kérdezek tőle, akkor válaszol több mondatban normálisan, viszont vissza soha nem kérdez, vagyis rám egyáltalán nem kíváncsi. Ebben az esetben szerintetek van értelme tovább írogatni neki, vagy hagyjam? Nem feltétlenül pasizás céljából írok neki, hanem csak úgy ismerkedésképp.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát ha barátkozás céljából szeretnél vele levelezgetni,akkor azért az ember akkor is elvárja hogy a másik fél mutasson felé vmi csekély érdeklődést.
Az meg hogy csak magáról szeret beszélgetni,önző emberre vall,akit nem érdekel más.
Tehát lehet jobb hagyni.
egyik sem tuti.
kérdezd meg őt erről, mert lehet h ő csak azért ír mert te is írsz.vagy olyan is van h lehet többet szeretne de mondjuk te a világ végén laksz, vagy akármi
Köszönöm a válaszokat!
Hát még az elején amikor ilyen passzív volt megmondtam neki, hogy ha zavarom, akkor szóljon és nem írok neki többet, de azt mondta, hogy semmi ilyen nincs és utána továbbra is ugyanúgy viselkedett(vagyis továbbra sem kérdezett, se semmi...), de majd akkor most megint szóba hozom, vagy rákérdezek. Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!