Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez így nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így nagyon egyoldalú?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiú akivel elkezdtem neten keresztül ismerkedni. Levelezgetünk, azt vettem észre, hogy ő nem nagyon érdeklődik utánam, illetve, ha én kérdezek tőle, akkor válaszol több mondatban normálisan, viszont vissza soha nem kérdez, vagyis rám egyáltalán nem kíváncsi. Ebben az esetben szerintetek van értelme tovább írogatni neki, vagy hagyjam? Nem feltétlenül pasizás céljából írok neki, hanem csak úgy ismerkedésképp.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 15. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele vagy adj neki időt. Engem pl. anno azért hagytak ott, mert a lány egyoldalúnak érezte. Pedig én szerettem volna többet is tőle...
2012. szept. 15. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha jól elbeszélgettek, akkor miért nem kérdezed meg tőle, hogy őt nem érdekli, hogy te milyen lehetsz és veled mivan?
2012. szept. 15. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
itt gyakorin?
2012. szept. 15. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad. Majd keres ha akar és érdeklődik. Ha meg nem akkor pláne hagyni kell a fenébe. Engem ez nagyon fel tud idegesíteni, hogyha én érdeklődöm a másik felé, ő meg semmi. Akkor én is bemondom az unalmast. Aztán ha netán méltóztatik magától is beszélni, én is eljátszom ugyanezt vele amit ő velem, aztán normalizálódik a helyzet...
2012. szept. 15. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha barátkozás céljából szeretnél vele levelezgetni,akkor azért az ember akkor is elvárja hogy a másik fél mutasson felé vmi csekély érdeklődést.

Az meg hogy csak magáról szeret beszélgetni,önző emberre vall,akit nem érdekel más.

Tehát lehet jobb hagyni.

2012. szept. 15. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

egyik sem tuti.

kérdezd meg őt erről, mert lehet h ő csak azért ír mert te is írsz.vagy olyan is van h lehet többet szeretne de mondjuk te a világ végén laksz, vagy akármi

2012. szept. 15. 20:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát még az elején amikor ilyen passzív volt megmondtam neki, hogy ha zavarom, akkor szóljon és nem írok neki többet, de azt mondta, hogy semmi ilyen nincs és utána továbbra is ugyanúgy viselkedett(vagyis továbbra sem kérdezett, se semmi...), de majd akkor most megint szóba hozom, vagy rákérdezek. Mégegyszer köszönöm!

2012. szept. 15. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!