Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van esélyem nála?
Rohadtul nem korai, hogy beleszeressen valakibe, és soha nem is volt az! -.-"
Azért aranyos, hogy ilyeneken aggódsz...:D Ilyen sokszor van, sajnos, ezt még fogod tapasztalni...
Én egyszer iszonyúan belezúgtam egy 8.-osba, szerintem lett volna esélyem nála, mert csak velem volt igazàn jóban, az egész suliban, igy utólag, de most nem ez a lényeg, hanem az hogy nem mondtam el neki az igazságot, mert féltettem a barátságunkat (most ugyanez van, megint egy nyolcadikossal), de neked nincs vesztenivalód, mivel még nem vagytok szoros barátok. Próbálkozz be nála, de próbáld meg tudatni vele, hogy mi a helyzet, ez nem lesz nagyon nehéz hamár egyszer amúgy is megkerdezted tőle, hogy van e baratnője. Szóval, próbáld meg tudatni vele, hogy mi a helyzet. Ha ne megy, írj egy privit, és leírom mit csinálj.
12/F (6.-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!