Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miert ir ram az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert ir ram az exem a facebookon?

Figyelt kérdés
2 honapja szakitott velem, nagyon megviselt. Ezt kovetoen tobbszor felhivtam, elmondtam neki hogy szeretem, kezdjunk ujra mindent, de hajthatatlan volt. Eldontottem, hogy megszakitok vele minde kapcsolatot. 2 hettel utolso beszelgetesunk utan ramirt facebookon, hogyletemrol erdeklodott? Jelent ez valamit?

2012. szept. 15. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Uncsizik.
2012. szept. 15. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem annyit hogy érdeklődött utánad,hogy nem akart olyan bunkó lenni,hogy le se sz.r.
2012. szept. 15. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül...
2012. szept. 15. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálam több mint 2 hónap telt el.
2012. szept. 15. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Lehet bűntudata van,mert megbántott,de semmit több mert ha újra össze akarna jönni veled akkor azt észre vennéd.
2012. szept. 15. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Én rövidre zárnám. Megírnám neki, hogy köszönöm az érdeklődést jól vagyok, de én nem érdeklődnék vissza, nem kezdeményeznék beszélgetést. Nem jó, hogyha hagyod, hogy szórakozzon veled, ha egyszer valaminek vége kellett, hogy legyen, akkor azt legjobb lezárni, nempedig szenvedni rajta meg húzni egymás agyát hónapokig-évekig.
2012. szept. 15. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem csak nincs más, és nő hiánya van. Tudom, mert az én exem is pont ilyen. Vagy csak bántotta az egóját, hogy az utóbbi hetekben nem kerested. A lényeg, sz@rd le!:)
2012. szept. 16. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Én hagynám a fenébe. Ha nem kellettél neki, akkor ne játszon veled. Ha passzív maradsz vele szemben annál jobban megy majd utánad, ha másét nem az egója miatt.
2012. szept. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!