Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm, azért hagyott el mert nem jó a szex, szerintetek szeretett?
és nincs orvosi problémád?? mert akkor lehet javítani a helyzeten
maszturbáláskor is hamar elsülsz amúgy?
fáj a szakítás mindenhogy, ez még egy adalék neked, h nem érzed magad most elég jónak :(
utolsó: nem igaz. én egyáltalán nem foglalkozom vele.
így az sem érdekel, hogy a páromnak mekkora. mert lényegtelen.
Egy párkapcsolatban nem ez az elsődleges és legfontosabb
Aki azt mondja, hogy nem foglalkozik a mérettel,annak a párjának úgyis megfelelő a mérete.
Eleve voltak a volt barátnődnek problémái veled, és azok felerősödtek,amikor rádöbbent, hogy a szex sem jó veled.Amikor meg már robbant benne a bomba, akkor már nagyon erősen viszolygott tőled,aminek egyik fő oka a szx volt.
Lépj túl ezen és kész.
Nekem is volt olyan párom,akivel egyszerűen sz*r volt a szex,hiába volt egy egy tök rendes,normális valaki.Előjöttek egy idő után a hiányosságai,aztán már a fizikai vonzalom is elmúlt.Ez a dolgok rendje.
Majd lesz olyan,aki szeret úgy ahogy vagy és kész!
Én nem hagynám el emiatt a párom.
Egy év nem olyan nagy idő,együtt biztosan megoldottuk volna valahogy,ha szeretjük egymást.
Ha ezért elhagyott kizártnak tartom, h szerelmes volt!
Nekem is volt egy párom akinek elég kicsi szerszáma volt, ennek ellenére imádtam....mire a lényeghez értünk már olyan szinten felizgultam és rávoltam kattanva, hogy már akkor majdnem elmentem mikor belémhatolt....szóval...nem, nem volt szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!