Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm, azért hagyott el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm, azért hagyott el mert nem jó a szex, szerintetek szeretett?

Figyelt kérdés
Párom 1 év után elhagyott, pedig semmi baj nem volt, szerettem, ő is szeretett elmondása szerint csak sajnos 5 perc után sültem mindig, képtelen voltam hosszú szexre, pedig már orvosnál is voltam többször én mindent megpróbáltam. Ilyenért el lehet hagyni a másikat :(
2012. szept. 15. 13:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
hát talán....nem volt szerelmes beléd. megesik egy év után. és akkor még a szex sem jó... hát ez van.
2012. szept. 15. 13:06
 2/19 anonim ***** válasza:
hát.. képzeld el azt h izgatnak mint az állat és mindig ott hagynak álló fasszal.. nah milyen érzés? :)
2012. szept. 15. 13:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom mit mondjak erre!Nekem is fontos a szex a kapcsolatban,de nem hagynám el ilyenért a párom!Mindent eg lehet oldani,ha elég kitartó vagy!
2012. szept. 15. 13:08
 4/19 anonim ***** válasza:

A szerelem is elmúlik és akkor maradnak a zord tények.

Az én párom se annyira jó az ágyba, de megtesz mindent amit tud, és nekem ez számít.

2012. szept. 15. 13:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Meg még a méretemre is hivatkozott, hogy kicsi :(
2012. szept. 15. 13:09
 6/19 anonim ***** válasza:
hát az ok, hogy te elsülsz 5 perc alatt, de attól még kielégítetted?? mert ha igen akkor ezért nem kéne otthagynia, szóval valószínűleg ez csak ürügy..
2012. szept. 15. 13:11
 7/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyenért elhagyott akkor soha nem szeretett.

Mert ha valaki szereti a másikat akkor elfogad mindent úgy ahogy van. Nem az az elsődleges ami ott van lenn, hanem amilyen a másik fél lénye.

2012. szept. 15. 13:12
 8/19 A kérdező kommentje:
órákig képes voltam kielégíteni.. orálisan, ujjal, nagyon sokat adtam szenvedélyes voltam, elején még dicsért is hogy ilyen hosszú ideig még egy pasi se csinálta neki orálisan
2012. szept. 15. 13:14
 9/19 anonim ***** válasza:
jó hát nem te voltál a nagy Ő valljuk be, esetleg belátta ezt ő is idővel, aztán keresni akart jobbat.... így megy ez.
2012. szept. 15. 13:16
 10/19 anonim ***** válasza:
nah mondjuk, ha órákig kellett dolgozni rajta akkor valószínűleg azt se csináltad tökéletesen, de mondom valószínűleg más lehetett a dologban :S
2012. szept. 15. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!