Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyképű, talán kissé bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyképű, talán kissé bunkó srác, visszahúzodóbb, csendes lány?

Figyelt kérdés

Gondolom azt már mindenki kitalálta, hogy én vagyok a lány.. Működhet így a dolog? Egyáltalán egy "én vagyok az osztály menő arca" pasinak, mért kell egy ilyen lány mint én? Jól esik neki védelmezni valakit, felkarolni??! Mellesleg kicsit agresszív is a fiú, néha oda-oda csap pár gyereknek..:S Gondolom,hogy megmutassa ki a főnök.. -.-'

Néztem ilyen kérdéseket, és ilyesmi válaszokat kaptak a kérdezők: Addig nincsen baj, amíg nem jössz össze vele. Továbbá akkor sincs semmi baj, ha miután kihasznált, szépen befogod a szádat és nem jössz a minden pasi disznó című slágerrel, és nem kezdesz egy amúgy normális srácnak panaszkodni.

Ti kezdenétek egy ilyen sráccal?

17/L

2012. szept. 15. 11:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Végre egy pozitív élmény :)
2012. szept. 16. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeretnélek bíztatni,de sajnos nem tudlak.Én is visszahúzodó,félénk,csendes vagyok.Szintén összejöttem egy ilyen fiúval,pont ezekkel a szavakkal jellemezte mindenki,mint amit fent leírtál.Nagyon jól működött a kapcsolatunk,a baj csak az volt,hogy megcsalt,mert tudod ő régebb nagy 'csajozós' volt,egyszerre kb. 9 nőt hülyített,de ezt elmondta nekem,és aztmondta,megváltozik.Én meg a naív fejemmel elhittem..

De mindegy.Attól,hogy az én sztorim csak tanulságnak fogható fel,a tiedből lehet igazi szerelem is! Most is egy ilyesmi fiúval járok,és elmondhatom,hogy ő nagyon kedves,aranyos,humoros srác valójában,attól,hogy mindenki bunkónak tartja..

Nem mindig kell más véleményére hallgatni,hisz Te döntesz!:)

2012. szept. 18. 19:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ő is másnak tűnik.. elmondtam neki mi a gondom vele és egész elfogadható választ kaptam! :)
2012. szept. 18. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!