Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz? Mit tegyek?
Olyan 2 éve találkoztam egy Lánnyal egy ének előadáson, és kiderítettem, hogy az osztálytársamnak nagyon jó barátnője.
Nem is vártam sokáig, elkértem a telefonszámát az Osztálytársamtól, és már este írtam is Neki egy SMS-t. Válaszolt, stb. Aztán már minden este beszélgettünk, és igazat mondva jól is esett beszélgetni vele.
Egyszer elmentem iskolába, és ott az osztálytársam szomorú hírrel várt, hogy a barátnője, az akivel SMS-eztem, becsengetett neki, hogy miért adta meg a számát nekem, mert minden áldott este írogatok neki, zaklatom, stb.
Én nem gondoltam volna, hogy ennyire zavarom, mert egy Üzenetében sem említette meg ezt.
Másnap ráírtam, meg is kérdeztem Tőle, miért nem mondtad el, hogy zavarlak az Üzeneteimmel?
Ő az állitotta, hogy nem zavarom meg ijesmi.
Ezután már nem igazán irtam neki, mert ugy gondoltam, hogy hagyni kéne..
Azóta nagyon sok idő eltelt, én minden nap gondoltam rá, minden nap akarózott, ráírnom Facebookon, de féltem, hogy mi lesz....
A mai napig így vagyok vele, és nem tudom, hogy mit tegyek, nincs olyan nap, amikor nem gondolok arra, hogy szerelmet vallok neki Levélben, de ilyenkor mindig eszembe jut az, amikor Azt mondta, hogy zaklatom...
Mit tegyek? Mit írjak? Kérlek segitsetek...
És ha lehetséges csak azok írjatok, akik komolyan segiteni akarnak..
Veszett ügy.. ha a csajszi akart volna valamit, akkor már lenne valami.
Veled nem akar bunkó lenni, vagy megbántani Téged, ezért nem mondta a szemedbe, amit a barátnőjének mondott.
Inkább ne is írj neki, mert csak azt éred el vele, hogy meg is utáljon teljesen.
Volt olyan csajszi, aki tutira akart tőlem valamit... oda is jött hozzám beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!