Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adod tudtára egy fiúnak, hogy tetszik neked, ha már baráti szinten vagytok? 16/L
Sokáig nézek a szemébe, néha mosolygok rá. Van, hogy "véletlenül" megérintem mondjuk a kezét. Próbálok a közelében lenni, beszélgetni vele erről-arról.
16/L
én úgy szoktam, hogy mélyen a szemébe nézek és ezt mondom.
Szeresd a testem Béby !!!
Nem értek egyet a 3-as válaszolóval. Azért, mert barátok, miért ne tetszhetnének egymásnak?
Egyébként ez a dolog számomra ösztönös. De egyet értek az elsővel. Talán még annyit hozzáfűznék, hogy nagyon fontos a kommunikáció, ahogy beszélsz vele. Dicsérd. Érdeklődj iránta. Ha figyelmes, akkor egy idő után sejteni fog valamit. Hajrá. :)
ha konkrétan meg akarod neki mondani,és nem csak jeleket küldeni neki,akkor azt mond,hogy már régóta ismered,és nagyon jól érzed magad vele,és mostanában másképp nézel rá.Ennyi.Ha tényleg jóban vagytok,akkor nem fog megijedni az érzéseidtől,akkor sem,hogyha esetleg nem kölcsönös,max elmondja,hogy ő nem így érez,és megy minden tovább...Ha meg igen,akkor szabad a pálya:D
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!