Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Tetszik az egyik legjobb fiúbarátom! Kb. 8 éve ismerjük egymást, azóta barátok vagyunk. Az utóbbi időben nagyon megtetszett és egyre többször öleljük meg egymást, naponta 4-5-ször. A mi baráti körünkben ez az ölelgetés egyenlő egy sziával. Ma mondtam neki, hogy beszéljünk négyszemközt. Már el is kezdtem mondani, hogy tudom, hogy ez egy kicsit gáz, de értsd meg.. Erre megjelent a legjobb haverunk, így nem tudtam vele beszélni! Mi legyen? :)2012. szept. 14. 22:23
1/5 anonim válasza:
nem olyan nehéz mint ahogy gondolod :)
Elhívod valahová,akkor számítasz rá,hogy senki sem jelenik meg.Akkor eltudod neki mondani mit érzel.
Mondjuk a spontaneitás is jó.
Én így vallottam be a lánynak mit érzel.Esett az eső.Teljesen bekattantam,így eldöntöttem elmondom.Felhívtam,hogy otthon van.Oda motoroztam.szakadó esőben,és az előszobában mindent elmondtam neki :)
Nem bántam meg
F19
2/5 A kérdező kommentje:
Úriten, hogy ez milyen aranyos! Köszönöm a tippet! :D
2012. szept. 14. 22:29
3/5 anonim válasza:
nem volt könnyű.kellet hozzá bátorság.Fel alá járkáltam a lakásban.Menjek?Ne menjek?
azt a fas*om egyszer élünk,és elindulás után már nem volt visszaút :)
4/5 A kérdező kommentje:
És a lány mit szólt hozzá? :)
2012. szept. 14. 22:43
5/5 anonim válasza:
megkértem,hogy ne vágjon közbe :)
így egybe ledaráltam neki mindent.
a végén csak annyit mondott,hogy a lépésemre várt :)
azért írtam,hogy nem bántam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!