Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkó velem a barátom?
Figyelt kérdés
2008. máj. 15. 18:16
11/13 A kérdező kommentje:
Felhoztam neki a szakítást és menten átváltott a fordítottjára. Mondta h nem akarja mert szeret meg nem akar elveszíteni. És azt mondta h változásokat akar. :S de most ez azt jelenti h csiszolódjunk egymáshoz vagy h változzak meg?:S
Kérlek segítsetek!
ÉS Köszönöm az eddigi segítségeteket is!
2008. máj. 16. 19:03
12/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Erre egy teljesen más stílust vett fel. Mondta h szeret és h nem akar elveszíteni. Majd kibökte h változásokat szeretne :S most ez azt jelenti h csiszolódjunk egymáshoz (viselkedésben, cselekvésekben, programokban) vagy h változzak meg? :S
Köszönöm az eddigi segítségeket is!:)
2008. máj. 16. 19:09
13/13 anonim válasza:
Phu, szerintem beijedt... Ha bunkó, az rossz! És nem fog belőle soha teljesen eltünni ez a tulajdonság!! Annyira klassz pasi? :S Ugyan, találsz majd egy édes pasit. Ez megalázó, rossz, szomorú és durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!