Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkó velem a barátom?
Szia!
A kérdés nem az, hogy miért bunkó veled a barátod, hanem az, hogy Te miért hagyod, hogy bunkó legyen veled!
Ha szeretne, kedvesen bánna veled. Jobbat érdemelsz! :)
Szerintem minél hamarabb szabadulj tőle. Nekem pl. ez egy egyértelműen kiábrándító (méghozzá örökre) pont, ha egy pasi bunkó.
Nem tudhatod, milyen lesz később..
A ket elottem szolonak nagyon igaza van. Nem erdemled meg, hogy megengedje maganak ezt a stilust es igen, el kellene hajtani a francba.
Nekem van egy ismerosom aki nagyon csunyan beszel a felesegevel. Elottunk is. Kerdeztem a feleseget, hogy miert turi? Azt valaszolta, hogy hazamennek es beszel a ferjevel...ja persze...a ferjenek sosem jut eszebe, hogy tarsasagban van es van ket gyereke akik elott tarsasagban is ordenare mod beszel a nejevel azota se....
Szabadulj meg tole amig nem keso.
beszelj vele, ennel egyszerubb nincs, es ha annyira bunko h ne tiszteljen es ne akarjon valtozttani magan, akkor hagyd a francba...valami baja van veled v a kapcsolatoddal az biztos.
beszeld meg vele...s ha nem lehet..hat nem akarlak elszomoritani de hozd fel a szakitast hogy reagalna? Mert ha jol, akkor lehet azert csinalja mert szeretne befejezni a kapcsolatot, de sok srac egyszeruen nem tudja kimondani a vege-t.
S akkor megvarjak mig a csaj mondja.
Na de lehet h nem ez az eset, sot millio egy oka lehet amiert igy viselkedik. csak lega;abb kerdezd meg tole,s ha ugy se reagal, akkor hozd fel a szakitast mert valami drasztikus kell h eszrevegye magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!