Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minden alkalomkor vennétek ajándékot? - lent -
Figyelt kérdés
Arra értem,hogy :
- december elsején lesz egy éve,hogy együtt vagyunk a barátommal.
- december 5.-én van a születésnapja
- karácsony
- január 7.-én van az én születésnapom.
Szóval nagyjából minden együtt van. Minden alkalomra vegyünk ajándékot? Szerintetek?
2012. szept. 13. 21:11
1/7 anonim válasza:
hány évesek vagytok? Mert ahhoz mérten tudnék egy-két ötletet adni. :)
2/7 anonim válasza:
Jó sűrű.... :)
Egyre vennék, másikra csinálnék, harmadik pedig lehetne élményajándék egymásnak.
3/7 A kérdező kommentje:
16. :)
2012. szept. 13. 21:17
4/7 anonim válasza:
Második találó választ adott, egyetértek vele :)
5/7 anonim válasza:
én valamelyken elvinném vhova, vmelyiken virág, vmelyik meg ajándék pl ékszer
6/7 anonim válasza:
az évfordulót mindenképpen ünnepeljétek külön a többitől. születésnapjára adj valamit, ami tetszene neki, karácsonyra apróbb ajándékot (pl. pulcsi, parfüm, stb). És ezt mondd is el neki, mert különben lehet hogy ő egyben veszi a karácsonyi ajándékot a szülinapitól. szerintem ez igenis fontos! :)))
7/7 anonim válasza:
2-es nekem is jó ötletet adott. :)
Nálunk 2 nap különbség van a barátom szülinapja és az évfordulónk között. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!