Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek a barátnőm szülinapjára?
Figyelt kérdés
16-Éves lesz ! ne írjatok ilyeneket hogy "mit szeret?" , "te tudod" meg stb. konkrét választ kérek olyan max 2500 ft-ból mi telene??2012. szept. 7. 12:34
3/5 anonim válasza:
Ne írjunk ilyeneket, hogy mit szeret meg te tudod? De hát így van, mi honnan tudjuk.... Egy rocker csajnak ne vegyél plüst, egy cicababának meg ne vegyél halálfejes nyakláncot pl. :D:D Szóval érted... Személytelen ajándéknak meg sok értelme nincs, akkor inkább ne vegyél semmit, nem az a lényeg, hogy adj neki valamit, hanem hogy az ajándékból lássa, hogy gondolsz rá, figyelsz rá, az ára meg mindegy, ha akár 500 ft-ból megkapod amit szeretne.
4/5 anonim válasza:
Én barátomtól a kedvenc kajámat kaptam általa megfőzve, gyertyafényesen tálalva. :D Szerintem 2500Ft-ból az is megvolt... :D
5/5 A kérdező kommentje:
12:40 ! Rajtad kivül mindenki tudott tippet adni csak te nem az utolsó hozzászólónak üzenem hogy néha ezér nincs kedvem ide jönni kérdezni mer az oldal tele van ilyen perverz hulladékokal akiket természetesen a gyakorikerdesek.hu nem dobb ki hanem megtartja õket hogy egy nap napiszar legyen az oldalból hát jó felé haladnak az ilyen állatokal
2012. szept. 7. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!