Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyet barátom 25. szülinapjára? Valami tipp?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon sok ehhez hasonló kérdés van, de egyik között sem találtam semmi jó ötletet :)

Na szóval...1,5 éve vagyunk együtt..parfümöt, meg pulcsi/trikó(ruhaféléket) már kapott és nem szeretném megint azt :)

Nem olvas, nem cigizik, nem szeretnék neki ezüstöt sem venni, mert arra nincs pénzem..

Gondoltam, hogy csináltatok neki puzzle-t a saját képemmel...es ezeket a puzzle darabokat bele raknám egy bögrébe, amit vennék neki...de plusz még ehhez szeretnék neki venni valamit, mert meg van az a pénz határ, amibe még biztos valami belefér :) De mit??...gondoltam erotikus társasjátékra...vagy mivel gyüjti az euro érméket és a legújabb EU tag Észtország, gondoltam arra, hogy bankban megvenném neki az összes érmét...De ezt viszont inkább az utolsó percre hagynám, mivel mi ha ő addig beszerzi...

Tippek, ötletek? Mit szóltok az én ötleteimhez??

Köszönöm a választ :)

L, 20

2011. jan. 24. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

vegyél neki egy üveg whiskeyt,meg magadnak vmi szexi ruhát,öltözz fel,és amikor hazajön,te ott várod a piával a kezedben,és ennyit mondasz neki:miénk az éjszaka.

én ezt értékelném.olcsó és jó.frappáns.

2011. jan. 24. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:

nem iszik egyikünk sem..de azért köszi...

akkor így kérdem, ha jók az ötleteim..

a puzzle és a bögre mellé mit inkább??

erotikus társasjáték vagy azok az euró érmék?

Köszi a választ :)

2011. jan. 24. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Póker készlet :D

Vetkőzőpóker...még aznap este próbáljátok ki xD

2011. jan. 24. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!