Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van igénye még erre a nőknek?
Én abszolút egyetértek veled és amondó vagyok többeknek kellene ezt érteniük. Azzal a kommenttel is egyet értek, hogyha egy értelmes felnőtt párkapcsolatban olyan tini, avagy gyerekesnek mondható taktikákat kell alkalmazni, hogy "hmm most kiállok a magam igaza mellett, mert különben megun a barátnőm", az már régen rossz. Attól, hogy valaki szereti, tiszteli a párját, figyel rá és a tenyerén hordozza, az nem jelenti azt, hogy olykor nincsenek nézeteltérések, viták és azt sem, hogy mindig a srácnak kéne meghunyászkodnia. Ez a "tahó" logika is megállja a helyét bizonyára, de én amondó vagyok, adja szépen mindenki önmagát egy kapcsolatba, ne taktikázzon és ha századik próbálkozásra, akkor századik próbálkozásra, de megtalálja majd a magához illő párt.
A kérdésben szereplő tulajdonságok még nem jelentik azt, hogy egy papucs lesz az illető...
Nekem nem lenne igényem arra, hogy valaki minden mást kizárjon és csak rám figyeljen. Egy olyan férfire van szükségem, akinek megvan az önálló élete, barátai, saját hobbija és nem fojt meg az önálótlanságával és a szeretetével, nem érzi magát fél embernek anélkül, hogy valakire csimpaszkodna. Olyan ember kell egy nőnek, akire támaszkodhat, ott van mellette, de nem lóg rajta.
Én nagyon örülök, amikor a barátom egy-egy estét a haverjaival, munkatérsaival tölt, olyankor van ugyanis nekem is egy kis időm magamra és a saját barátaimra. Semmilyen kapcsolat nem működik úgy, hogy az egyik fél feladja saját magát a másikért, igenis legyen igénye arra, hogy ő ossz be az idejét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!