Valaki Szlovákiából segítsen! Komárnoban szeretnék valami üzletet nyitni, de mit? Pl: szépségszalon arra mindig van igénye a nőknek nem? Adjatok ötletet!
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 15:58
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha még nem jutott az eszedbe semmi, akkor nyiss Magic Tan barnító szalont. Szerintem az jó lenne, mert alig található valahol ilyen gép és aki nem akar UV sugárba barnulni annak tökéletes. Sokan az Uv miatt nem mennek szoliba a Magic Tan pedig UVmentes!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kár hogy most kaptam tőled a tippet, már vettünk szoláriumot, de gondolkodom az ötleteden:)
2009. máj. 7. 07:58
3/4 anonim válasza:
Mindegy mit de legyen közelébe Niké iroda.Minden családból legalább 1 ember nikézik
4/4 anonim válasza:
Fiataloknak nyitnék valami beülős helyet, de nem ilyen Cool-Bar féle bu zibárt, csilllagoségig menő árakért. Olcsó ár, nagy kínálat, nagyon jól kinéző környezet, kényelmes ülések, csocsó, billiárd, zenegép. Egy suli közelébe, persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!