Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így túl lehet tenni magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így túl lehet tenni magam rajta?

Figyelt kérdés

Hogy a könnyebb szakítás után? Ha gondolok rá sokat, nézegetem a képeit, beszélgetek vele vagy ha teljesen nem foglalkozom vele?

Lehet egyértelműnek tűnne a 2. verzió, de mi van, ha megszokom az elsőt és idővel elmúlik a másik személyének a varázsa.

2012. szept. 13. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele.. :)
2012. szept. 13. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Masztizz a régi képeire, és építs SZENTÉLYT belőle a szobádbah! Zaklasd telefonon, ne legyen egy nyugodt perce sem, mondd el neki, hogy még mindig rajongsz érte! Tombolj lelkiismeretesen addig a percig, ameddig nincs már kegyelem! Ratatatatata 19L
2012. szept. 13. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Beteg vagy. :D
2012. szept. 13. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

mindkét opció megvalósítható, az első kissé mazochista, ha még friss a seb, de lehet, hogy hosszútávon jobb. mert ha próbálsz nem foglalkozni veled, akkor biztos, hogy mindig eszedbe jut. egy dalról, egy mondatról, egy mozdulatról.

szóval, szerintem az elsőt próbáld meg. de a Te döntésed. sok sikert! :)

2012. szept. 13. 19:49
 5/8 anonim válasza:
szerintem maradhattok barátok is akár, ha nem haragban váltatok el, én exemmel tök jóban vagyok már lassan 1 éve szakítottunk és még mindig tartjuk a kapcsolatot, nekem így könnyebb volt mivel nemtünt el az életemböl és még mindig jókat beszélünk :)
2012. szept. 13. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, kis javítás: *próbálsz nem foglalkozni VELE
2012. szept. 13. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
A pasinak voltak szadista hajlamai mellesleg?
2012. szept. 13. 19:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a pasi, nincsenek szadista szokásaim.
2012. szept. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!