Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedek egy sráccal, de még sem érzem olyan jól magam vele, mit lehet tenni?
Megbeszéltük természetesen, hogy egyenlőre csak ismerkedünk. Jó fej, kedves, aranyos, valójában tipikus jó pasi. De valami mégis hiányzik belőle úgy érzem. És amiatt a szexuális vonzódáson kívül nem igazán érzek mást:/ Szerintetek bennem van a hiba, hogy ennyi jó tulajdonság mellett nekem nem elég? De mégis van vele néhány probléma.
Előző barátom például közel sem volt ilyen "tökéletes" bele mégis 2 évig szerelmes voltam. Lehet olyan hogy egyszerűen nem hozzám való?
Ha nem vagy még belé szerelmes az semmit nem jelent, mert ez kialakulhat.
Ha nem érzed magad jól vele, akkor viszont tényleg nem hozzád való.
ez természetes, ha megbeszéltétek a dolgokat,az helyes,jó hogy tisztáztátok,így nem ért félre semmit
szerintem ismerjétek meg jobban egymást,aztán meglátjuk, egy esélyt adhatsz neki
Hogy? Érzelmileg.
jó pasi-igen, nagyon helyes, jól néz ki, és még pénze is van.. de itt nem ez a lényeg.
hány évesek vaGYtok,mennyi a korkülönbség? Miért gondolod ,h nem illik hozzád,talán ellentétesen viselkedik? mert ellentétek vonzzák(sőt olykor kiegészítik) egymást
lehet,hogy egy soha vissza nem térő jó kapcsolattól fosztod meg magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!