Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedek egy sráccal, de még sem érzem olyan jól magam vele, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük természetesen, hogy egyenlőre csak ismerkedünk. Jó fej, kedves, aranyos, valójában tipikus jó pasi. De valami mégis hiányzik belőle úgy érzem. És amiatt a szexuális vonzódáson kívül nem igazán érzek mást:/ Szerintetek bennem van a hiba, hogy ennyi jó tulajdonság mellett nekem nem elég? De mégis van vele néhány probléma.
Előző barátom például közel sem volt ilyen "tökéletes" bele mégis 2 évig szerelmes voltam. Lehet olyan hogy egyszerűen nem hozzám való?
2012. febr. 5. 20:22
11/14 A kérdező kommentje:
én 22- ő 32
Lehet igazatok van:/ Nem tudom miért kínlódok ennyit.
2012. febr. 5. 20:45
12/14 DonKartács válasza:
Mert nem látod a fától az erőd Ha nem vagy érte egy komoly kapcsolathoz hagyd !!! Jah 100 as zsepit meg készítsd majd
13/14 A kérdező kommentje:
zsepit? ezt hogy érted?
2012. febr. 5. 20:52
14/14 DonKartács válasza:
Úgy hogy amikor elvesztitek életetek szerelmét jön a sírás meg a kérdés ide hogy elszúrtam mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!