Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fog ez múlni, vagy majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog ez múlni, vagy majd csak velem együtt?

Figyelt kérdés

Sok évet próbálok összefoglalni pár mondatban, rövidre fogom. Rengeteg, nőkkel kapcsolatos csalódás ért az elmúlt jó néhány évben. Visszautasítások, megalázások. Tavaly év végére totál összetörtem, hogy még mindig nincs senkim. Majd idén megráztam magam, elkezdtem változni, nem gondoltam folyamatosan ezekre, és csoda történt! Megjelent valaki, akinek a kezébe adtam volna a sorsom, annyira bíztam benne. Erre ki ver át legjobban? Persze, hogy ő. Persze az egyszerű kérdést, hogy MIÉRT? nem tudom feltenni neki, mert felszívódott.

Azóta nem tudok megbízni a nőkben. Ennek pár hónapja. Ismerkedem, de ez már nem ugyanaz. Ez már inkább unaloműzés, nem motivál semmi. Már azt sem hiszem el egy nőnek, amit kérdez. Ha valami úgy látom, hogy komolyabbra fordulna, a bizalom hiánya miatt (a lány felé) menekülni kezdek az egészből. Pedig tudom, hogy nem mindenki ugyanaz, de én mindenkibe őt látom már bele. Gyűlölöm ezt az érzést.

Tapasztaltabbak, hogy lehet ezt elmulasztani? Hobbim van, edzem és lefoglalom magam, de mikor épp nincs más dolgom, folyamatosan ezeken a hülyeségeken pörög az agyam.

Boldognak kellene lennem, mégsem vagyok az. Most szívesen cserélnék a debreceni sorstárssal...

2012. szept. 13. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Sablonnak tűnik, de egyrészt idővel jobb lesz, ez tapasztalat (igaz, nekem nőként férfival kapcsolatban volt csalódásom). Másrészt nagy akaraterővel történő elhatározás. Hülyeségnek tűnik, de beválik, hogyha tényleg elhiszed, hogy tovább tudsz lépni múltbéli sérelmeiden, akkor sikerülni fog. Viszont ha teljesen beleéled magad ebbe a nem tudsz megbízni senkiben szituációba, akkor magától nem fog elmúlni. Ez is tapasztalat. Csak Te tudod ezt megváltoztatni a saját gondolataid által.
2012. szept. 13. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Az önbizalmadon kellene csiszolni szerintem. Ha sziklaszilárdan hiszel önmagadban, nem fog többé zavarni, ha egy oda nem való ember eltűnik mellőled. Örülj, hogy megszabadultál ezektől. És még valami: Aminek kezdete van az véget is ér. Jobb ha realistán látod a párkapcsolatokat. Élvezd ki amíg tart, mert nem fog örökké tartani egyik sem!
2012. szept. 13. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:

"Az önbizalmadon kellene csiszolni szerintem."

Igen, ezt sokan mondják, csak senki sem mondja, hogy mégis hogy. Ha folyton csalódások érik az embert, abból nem lehet táplálkozni, az csak leépít.

2012. szept. 13. 16:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert az, hogy azt mondják, hogy gondolj erre, arra, fogd fel pozitívan... hát, valljuk be, nem megy azonnal.
2012. szept. 13. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Az önbizalom elsősorban önismeret. Nem attól függ, hogy más mit mond, illetve hogy milyen tapasztalatok érik az embert. Ha te saját magaddal "békét kötsz" akkor lesz önbizalmad.

Leegyszerűsítve:

Ez vagyok ÉN, mindenki "BEKAPHATJA" :)

2012. szept. 13. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Fárasztó ez a papolás az önbizalomról. Gondolkodjon már egy picit az, aki folyton ezt a mantrát nyomja, hogy mit is jelent az önbizalom - az abban való bizakodást jelenti, hogy az illető jó, és hogy a dolgai sikerülni fognak. Ha valakit folyton kudarcok érnek, mi a franctól gondolná azt, hogy a dolgai sikerülni fognak? Ha ötvenszer dobsz kosárra, és egyszer sem megy be, ha még soha életedben egyszer sem ment be, mi a francért bíznál benne, hogy ötvenegyedszer be fog menni? Ez őrültség. Na mindegy.

Kérdező, én ugyanígy voltam vele, mint te, aztán az első barátnőm, amikor lett végre, nekem is egy kígyónak bizonyult, pont mint a tied. Később lett tök kedves, tök rendes barátnőm is, de előbb kb. másfél évbe telt, mire túltettem magam ezen a csalódáson. Ne lepődj meg rajta, hogy neked pár hónap alatt még nem sikerült!

Különben a miértre valószínűleg nagyon egyszerű a válasz, nyilván a lány személyiségéből fakadt, ami meg a neveltetésének és az élményeinek a következménye. Inkább ennek a megértésével legyél elfoglalva, mint a nőgyűlölet táplálásával.

2012. szept. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!