Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szivassam meg?
Kedves fiúk, lányok! Van 1 fiú akivel korábban kavartam, majdnem beleszerettem, de észrevettem hálistennek még időben hogy egy álnok hazudozó, szoknyapecér! És most hallom visszafele a közös haveri körből, hogy mindenféle bolondnak állit be, és hazudozik rólam össze vissza! Mivel egy olyan lány vagyok, aki ezt nem hagyja annyiban, nagyon csúnyán meg akarom szivatni! Segitsetek pls, hogy hogy szivassam meg, mert nagyon kegyetlen akarok lenni :P
Előre is köszi mindenkinek! :D
Ez most komoly? Tényleg ilyen álnok lenne?
Ezt el sem tudom hinni.. nem is tudom mit csinálnék a helyedben. Szerintem az lenne a legjobb, ha minimum megölnéd, de lehet hogy még jobban kéne durvulnod.
Nem lehet hogy bolond módjára viselkedtél és csak azt igazat mondta rólad?
Kedves kérdező....
Most...ezzel a kérdéssel-magyarázattal aláírtad az igazát....gratulálok, még se olyan hülye a srác ;)
Az őszinteség nem trollkodás "Kedves" kérdező...csak fáj az igazság, nagyon gyerekes vagy. És igazi kultur-bomba "verjük a fejünket a falba"...:D
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!