Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szivassam meg?
Anál szexnél foss rá a farkára.
Hitesd el vele hogy kötözős szexet szeretnél, kösd ki egy fához és dugd meg egy jó nagy műbránerral, aztán hagyd ott.
Fényképezd le magáncélra a farkát és tedd fel napiszarra.
Amikor a legtöbb ember vesz körbe, és nyomul, mondd zt hangosan, ne fárassz már ezzel a nyomi szöveggel, olyan gáz vagy!
Ne félj égni fog mint mókus az erdőtűzben, mert az ilyen kis műmájernek az a fontos, hogy a haverok előtt menő legyen, hát akkor előttük kell beégetni!
Ennyi!
23/N
Úgy látom én leszek az egyetlen aki ezt írja: sehogy.
Egyszerűen mikor odamegy hozzád mondd meg neki, hogy tudod miket mond rólad a haverjának, úgyhogy jobb lenne, ha békén hagyna/nem keresne többet. Ez után köszönj el szépen és hagyd ott.
Nem tudom hallottad-e már ezt...: "A szemet-szemért az egész világot vakká teheti "
24/L
A szó helyes leírása:
szexnél
Nem igazán értem, minek erőltetni az angol kifejezést a magyarban, és akkor még egy kötőjelet is tolsz hozzá, hogy végképp teljesen helytelen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!