Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fiú naggyoon megbántott!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú naggyoon megbántott! Hogy szivassam meg?

Figyelt kérdés

A fiúba már szerelmes voltam egy éve,mert olyan kedvesnek tünt meg mindig megölelt.. de mostanában rájöttem,hogy nem,hogy kedves hanem egy szívtelen köcsög ... ha valaki jól kezd kinézni azzal is olyan próbál lenni mint velem.

Van egy oszt. társam és sokaknak tetszik,mert minden fiúval olyaan kihívó vagy h mondjam.És ez a fiú kiszemelte a csajt és most vele is olyan mint vele...(nekem meg összetöri a szivemet..)

Azt mondják,hogy jó a hangom és jól gitározok,erre ma bejön a haverjával és tartotta nekem a kottát ( Apologize volt a One republic-tól)erre ilyet szól "szerintem jól gitározol,csak a hangod nem olyan jó "... höö úgy megbántott.. és most én is meg akarom szivatni,hogy érezze,hogy nekem hogy esett .. Hogy szivassam meg szerintetek ?

2011. jan. 13. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
bocsi, hogy nem választ irok ,de erre aválaszt nekem is tudnom kell. Ugyanez a helyzet nálam is, csak én nem tudok se gitározni se énekelni..(:
2011. jan. 13. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Sehogy. Gyerekes vagy.
2011. jan. 13. 14:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerekes .. !! ha veled valaki fa*z lenne pl azt mondaná,hogy te jó nő vagy csak nagyon buta .. akkkor te erre nem mondanál semmit nem akarnál visszavágni csak hagynád annyiban,hogy szivasson ?? :) akkor elég hülye lehetsz.
2011. jan. 13. 14:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Én csak a kérdésemre szeretnék választ !! :) az már hagy legyen az én dolgom,hogy mit csinálok jó ?? :)
2011. jan. 13. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Pedig egyetértek én is... gyerekes vagy.

A legjobb bosszú, ha tojsz rá! Ha "visszaszivatod" csak magadat minősíted (közhely, de gondolj csak bele - ha tudsz... ha nem, akkor az előttem szóló nyert megint csak)!

2011. jan. 13. 14:30
 6/12 A kérdező kommentje:

pff... nem tudsz olvasni ?? :) bár köszönöm a "tanácsot",de megismétlem MÉGEGYSZER ! :)

nem az érdekel,hogy mit gondoltok,hanem,hogy mit ajánlotok,hogy hogy szivassam meg !! lehet,hogy igazatok van :) de ha egyszer megbántott akkor nem csinálhatom azt,hogy bárhogy szivathat lelökhet egy szakadékról stb. nem csinálok semmit... csak mégjobban megfog bántani értitek ?? :) az nem segít semmit rajtam,ha nem csinálok semmit.

2011. jan. 13. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha lebunkózod, lebarmozod, kispöc_ű, moss fogat! fikázd a séróját, meg keres egy fiút akivel járhatsz, szerintem.
2011. jan. 13. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:
A legjobban úgy tudod megszivatni ha soha többet nem dőlsz be ilyennek, aki mindenkinek teszi az agyát de nem szeret senkit igazán...
2011. jan. 13. 15:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettő válaszolónak köszönöm :) ti legalább nem engem hordtok le,hogy gyerekes vagyok,amikor a pasi törte össze a szivemet ... :)
2011. jan. 13. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
mondd ezt neki, ocsifej meg ilyen hanggal is tobb a rajongom mint neked aki meg gitarozni se tud enekelni meg plane
2012. máj. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!