Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú naggyoon megbántott! Hogy szivassam meg?
A fiúba már szerelmes voltam egy éve,mert olyan kedvesnek tünt meg mindig megölelt.. de mostanában rájöttem,hogy nem,hogy kedves hanem egy szívtelen köcsög ... ha valaki jól kezd kinézni azzal is olyan próbál lenni mint velem.
Van egy oszt. társam és sokaknak tetszik,mert minden fiúval olyaan kihívó vagy h mondjam.És ez a fiú kiszemelte a csajt és most vele is olyan mint vele...(nekem meg összetöri a szivemet..)
Azt mondják,hogy jó a hangom és jól gitározok,erre ma bejön a haverjával és tartotta nekem a kottát ( Apologize volt a One republic-tól)erre ilyet szól "szerintem jól gitározol,csak a hangod nem olyan jó "... höö úgy megbántott.. és most én is meg akarom szivatni,hogy érezze,hogy nekem hogy esett .. Hogy szivassam meg szerintetek ?
Pedig egyetértek én is... gyerekes vagy.
A legjobb bosszú, ha tojsz rá! Ha "visszaszivatod" csak magadat minősíted (közhely, de gondolj csak bele - ha tudsz... ha nem, akkor az előttem szóló nyert megint csak)!
pff... nem tudsz olvasni ?? :) bár köszönöm a "tanácsot",de megismétlem MÉGEGYSZER ! :)
nem az érdekel,hogy mit gondoltok,hanem,hogy mit ajánlotok,hogy hogy szivassam meg !! lehet,hogy igazatok van :) de ha egyszer megbántott akkor nem csinálhatom azt,hogy bárhogy szivathat lelökhet egy szakadékról stb. nem csinálok semmit... csak mégjobban megfog bántani értitek ?? :) az nem segít semmit rajtam,ha nem csinálok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!