Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ér így az életem?
véleményem szerint a nőiességnek belülről kell fakadnia, tehát egy sport cipőben is érezhetnéd magad nőiesnek, de te azt írod, h úgy nézel ki, mint egy fiú
ellenben kívülről kell elkezdeni nőiesnek lenni, aztán majd jön az érzés is...csak ez neked kimaradhatott anno, mikor ilyen kis kamasz voltál, feltételezem
de pótolható :)
100-200 ft-ért is olyan jó cuccokat lehet venni, h megszólal, tapasztalatból mondom, ez nem pénz kérdése
és még azon is elgondolkodnék a helyedben, h mi az oka ennek a kialakult helyzetnek?
hát az oka az, hogy visszahúzodó voltam mindigis.kiskoromtól kezdve.mostmeg már van bennem egy csomó komplexus, persze hogy még visszahúzódóbb vagyok.
és tudom igen, gyerek még, de egyáltalán nem úgy volt felöltözve,nem is úgy mint egy ribi, simán nekem is jók lettek volna azok a ruhák amik rajta voltak, ízléses volt.
olyan nagyon beleolvadok a tömegbe, hogy az már nevetséges, teljesen átlagos vagyok minden szempontból, és igen önbizalomhiányos is vagyok, de van is okom rá.
Minden átlagember beleolvad a tömegbe, nincs ebben semmi. A tömegből a magamutogató idióták tűnnek ki, nem hiszem, hogy ilyen akarsz lenni. Az, hogy semmiben sem vagy jó, az alapból nem igaz. Talán csak még nem találtad meg.
Én magam is teljesen átlagos vagyok mindenben, de nem problémáztam ezen soha ! Nem vagyok 190 cm-es hófehér lovon érkező szőke herceg ? És akkor mi van ?
Az élet csak kevesekkel bőkezű, ez van. Ha valamin tudsz változtatni, az a hozzáállásod !
Az életed pedig annyit ér, amennyit kezdesz vele. Ha csak keseregsz az önbizalomhiányon, akkor félő, hogy így maradhatsz. De ha kilépsz ebből az önsajnálatból abból még sok mindent ki lehet hozni.
Az, hogy nőies vagy-e, az arcodon, a melleden, a fenekeden és a viselkedéseden múlik, semmi köze a ruhádhoz. Bár persze van ostoba ember, aki a nőt/férfit nem tudja megítélni önmagában, inkább a ruháját nézi. De te ne ezeknél akarj bevágódni.
Egyébként meg biztosan nem az öltözködésed miatt nem volt még barátod, ebben egészen-egészen biztos lehetsz. Próbálj meg rájönni, mi lehet az igazi oka, és azon igyekezz változtatni, ezt a ruhával kapcsolatos butaságot pedig felejtsd el...
Viccen kivul! Online tarskereso paratlan.hu Love.hu.
Hivd at az egyik baratnodet. Egy pici smink (nem egy nagy osszeg) s csinalsz magadrol par kepet.
Ott fogsz kapni eleg ombizalmat.
Siránkozó, magával elégedetlen nő illetve pasi senkinek sem kell. Ezen kár is csodálkozni.
Gátlásossággal meg szembe kell menni, és kitolni a komfortzónádat magadtól, ha nincs pénzed drága pszichológusra. Van rengeteg önfejlesztő oldal, pszichológiai cikk a neten. Ezen elolvasása máris csodákra képesek.
Nőiesség nem a ruhákon és öltözködésen múlik.
22 évesen nem tudom hogy mondhatod hogy soha. Lehet hogy holnap betoppan a herceged, de lehet csak 1 év múlva jön el. Persze ha nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor sosem fog eljönni. Ez rajtad áll.
(Online társkeresővel csak óvatosan, rengetegen csak dugni akarnak, és a cél érdekében a csillagokat is lehazudják az égről!)
Ha küldesz egy képet csak kíváncsiságból küldök vmi olyat ami rendbe hoz :PP :)
F19
Én értem mire gondolsz.
Nem érzed jól magadat azokban a cuccokban amiben mászkálsz.
A ruha igenis lehet kifejező, és fontos egy nő számára. De nem kell nagy dolgokat változtatnod, ahhoz, hogy jobban érezd magad, és nem is kell sokat költeni rá.
Itt több dologról van szó persze, mint, hogy ez ekkora probléma legyen, de ezen nem segít az hozzáállás " jaj, nem a ruha teszi az embert". Nem is ez teszi, de benyomást kelt, és az ember is jobban érzi magát, ha olyan cuccba mászkál, amit magáénak érez. Te nem érzed magadénak a sportcipőt...úgyhogy nem kell belemagyarázni, hogy nem ezen múlik.
Lehet, hogy később már nem lesz annyira fontos ez az egész, de ha ez segítene meglépni az első lépcsőfokot, és ettől egy picit is magabiztosabb leszel - márpedig lehetsz ettől -, akkor megéri erre elkezdeni keresni, hogy miben érzed jobban magad.
Ha gondolod írj privit, és hátha tudok neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!