Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ér így az életem?

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátom, sztem nem is lesz már.Már azt se tudom, hogy egyáltalán alkalmas vagyok e kapcsolatra.Semmibe se vagyok jó, nincs bennem semmi, amit szeretni lehetne.Elvagyok keseredve.Félek attól, hogy magányos leszek egész életembe.22/L
2012. szept. 13. 13:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Na gyere, írj egy üzit!
2012. szept. 13. 13:17
 2/19 anonim ***** válasza:
Pontosan mi az amit problémásnak érzel magadon/magadban?
2012. szept. 13. 13:21
 3/19 A kérdező kommentje:
22 vagyok, de a 14 éves lányok szebbek meg nőiesebbek nálam.hiába nekem nincs pénzem ilyesmikre, olyan lány meg mégis kinek kéne , aki úgy néz ki mint egy fiú.azt se tudom már, hogy tereljem el a figylmemet erről az egészről mert egyre inkább úgy érzem, hogy kellene valaki, másrészt meg el nem tudom képzelni hogy kapcsolatba éljek.
2012. szept. 13. 13:28
 4/19 mpecsa ***** válasza:

Mikre nincs pénzed ?

Azt hiszed a nőiességet meg lehet venni ?

2012. szept. 13. 13:31
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem kell divatmacának lenned, hogy felfigyeljenek Rád a srácok, sőt. Ha ápolt vagy és igényes a megjelenésedre, az számít a legtöbbet.
2012. szept. 13. 13:31
 6/19 anonim ***** válasza:

nem hiszem, h nem tudnál kapcsolatban élni, csak félsz tőle, aztán azt a kis nőiességet is kiölöd magadból, ami van

kezdj új dolgokba, valami nőiesebb hobbit keress, amiben azért még jól is érezheted magad, és társaságban is lennél

vásárolj turkálóban pl. amúgy is a nők állítólag szeretnek gyűjtögetni :)

aztán otthon legyél ilyen nőiesebb ruhákban, ha megszoktad, akkor irány az utca

növeszd meg a hajad

meg egy kis szemfestéktől sem lesz semmi bajod, még ha elsőre idegenkedsz is tőle

amúgy mindig ilyen a hangulatod vagy csak most vagy ilyen?

2012. szept. 13. 13:35
 7/19 A kérdező kommentje:

ruhákra most abszolút nincs pénzem, pedig két helyen is melózom.ugyanazokat hordom évek óta.a lehetőségeimhez mérten ápolt vagyok.de folyton sportcipőt hordok, ez hogy lehetne vonzó? sztem a pasiknak nőies lány kell párnak.

a hajamat is magamnak vágom. sminkelni nem szoktam, nincs is semmim itthon, néha a kifestem a körmöm.de sztem ez nagyon kevés.

és mostanába nagyon sokszor rámjön ez a hangulat.az elbb is jöttem haza, elment mellettem egy lány, kb 12 lehetett, de jobban nézett ki mint én, úgy elszégyelltem magam.

2012. szept. 13. 13:41
 8/19 mpecsa ***** válasza:

Mi a gond a sportcipővel ?

Egy sportosan öltöző lány nem lehet szerinted vonzó a férfiak szemében ?

Nekem például soha nem tetszettek a plázacicák, sőt kifejezetten nevetségesnek tartom azt a sok "műleányt".

De ha egy 12 év körüli gyermek ennyire rossz érzésed támad, akkor komoly értékrendbeli hibád van. Egyáltalán minek hasonlítod magad ilyen csitrikhez ?

2012. szept. 13. 13:58
 9/19 mpecsa ***** válasza:

Korrigálok:

"gyermek miatt ennyire rossz érzésed támad"

bocsi az elírásért...

2012. szept. 13. 13:59
 10/19 anonim ***** válasza:

Mint tudjuk, nem a ruha teszi az embert :) Évek óta ugyanazokat hordod. Na és? Ha azok rendben vannak, akkor értelmes embert az ilyesmi nem foglalkoztatja :) A sportcipővel sincs probléma, ha egyébként is sportos jellem vagy.

A 12 éves kislánnyal meg ne hasonlítgasd össze magad, teljesen fölösleges. Gyerek még.

2012. szept. 13. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!