Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ér így az életem?
Mikre nincs pénzed ?
Azt hiszed a nőiességet meg lehet venni ?
nem hiszem, h nem tudnál kapcsolatban élni, csak félsz tőle, aztán azt a kis nőiességet is kiölöd magadból, ami van
kezdj új dolgokba, valami nőiesebb hobbit keress, amiben azért még jól is érezheted magad, és társaságban is lennél
vásárolj turkálóban pl. amúgy is a nők állítólag szeretnek gyűjtögetni :)
aztán otthon legyél ilyen nőiesebb ruhákban, ha megszoktad, akkor irány az utca
növeszd meg a hajad
meg egy kis szemfestéktől sem lesz semmi bajod, még ha elsőre idegenkedsz is tőle
amúgy mindig ilyen a hangulatod vagy csak most vagy ilyen?
ruhákra most abszolút nincs pénzem, pedig két helyen is melózom.ugyanazokat hordom évek óta.a lehetőségeimhez mérten ápolt vagyok.de folyton sportcipőt hordok, ez hogy lehetne vonzó? sztem a pasiknak nőies lány kell párnak.
a hajamat is magamnak vágom. sminkelni nem szoktam, nincs is semmim itthon, néha a kifestem a körmöm.de sztem ez nagyon kevés.
és mostanába nagyon sokszor rámjön ez a hangulat.az elbb is jöttem haza, elment mellettem egy lány, kb 12 lehetett, de jobban nézett ki mint én, úgy elszégyelltem magam.
Mi a gond a sportcipővel ?
Egy sportosan öltöző lány nem lehet szerinted vonzó a férfiak szemében ?
Nekem például soha nem tetszettek a plázacicák, sőt kifejezetten nevetségesnek tartom azt a sok "műleányt".
De ha egy 12 év körüli gyermek ennyire rossz érzésed támad, akkor komoly értékrendbeli hibád van. Egyáltalán minek hasonlítod magad ilyen csitrikhez ?
Korrigálok:
"gyermek miatt ennyire rossz érzésed támad"
bocsi az elírásért...
Mint tudjuk, nem a ruha teszi az embert :) Évek óta ugyanazokat hordod. Na és? Ha azok rendben vannak, akkor értelmes embert az ilyesmi nem foglalkoztatja :) A sportcipővel sincs probléma, ha egyébként is sportos jellem vagy.
A 12 éves kislánnyal meg ne hasonlítgasd össze magad, teljesen fölösleges. Gyerek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!