Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki annyira tetszik, hogy még az életem is letölteném vele, de nem tudo mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves fiú vagyok, ebben az évben fogom kezdeni a 2. Középiskolát. És ugy érzem, hogy beleszerettem saját osztálytártsamba. Tiszta szivböl szeretem, szinte az életemet letölteném vele. Mindene tetszik, a viselkedése, kulturája, szokásai, kinézete, mindent imádok benne. Legszebb az amikor nevet. Ezért próbálom minél többször megnevettetni, mert imádom amikor nevet, olyan aranyos olyankor. És azért nem merem bevallani érzelmeim iránta, mert kijelentette, hogy osztálytársakkal nem akar járni. Nagyon szeretem, és nem tudom, hogy mit kellene tennem. Minden lányban öt keresem. A legjobb haveromat is megkértem, hogy kémkedjen nekem egy kicsit, és megkérdezte a lánytól azt, hogy mégis milyen vagyok órákon, meg hogy mit gondol róllam. Erre azt mondta, hogy nagyon jó fej vagyok, szeret velem hülyülni.. Örültem neki, hogy ezt mondta. De neki is jelen pillanat más tetszik, ami csak kicsit zavar, mert csak tetszik neki. Szerintem lehetne nálla esélyem, de mivel kövér vagyok, lassan ezzel elveszitek minden hitet.. Kérek öszinte véleményeket, hogy mit kellene tennem? Várjak még hogy vége legyen az iskolának? Mondjam el neki valahogy? Segitség..2012. júl. 28. 01:04
1/2 anonim válasza:
Ha így haladsz te is be fogsz kerülni a "friend zone"-ba (de lehet hogy már belekerültél).
Ha talán egy kicsit lefogynál, vagy elkezdenél sportolni és megizmosodnál, akkor ez önbizalmat adna + férfiasabbá is tenne, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ne csak barátként tekintsen rád
Szóval sportolj :D
2/2 anonim válasza:
Sportolj és hívd el valahova. Mondjuk csak sétálni aztán majd lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!