Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szeret?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. A barátom 24 éves.

Néha olyan érzésem van, hogy nem szeret igazán, nem szeret velem lenni. Alig találkozunk, pedig egy városban vagyunk, és amikor kérdem, hogy nem jön-e, szinte mindig közbejön valami, vagy valami miatt állítólag nem tud jönni.

De vajon tényleg közbejön valami, vagy csak szimplán nincs kedve velem lenni. Szerintem, ha igazán szeretne, vagy szeretne velem lenni, akkor meg lehetne oldani, hogy el tudjon jönni, de rajta nem látom valahogy ezt az akaratot... :(

Úgy érzem, több törődést érdemlek.

Én szeretek vele lenni, de az érzés, vagy kétely, hogy ő lehet, hogy velem nem annyira szeret lenni, romba dönt mindent.

Ti mit gondoltok erről a leírtak alapján?

2012. szept. 13. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed belül akkor valószínűleg így is van. A belső érzés az fontos. Szóval szerintem vagy sokat dolgozik, vagy tényleg nem vagy már annyira fontos neki. Tedd próbára.
2012. szept. 13. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2012. szept. 13. 12:25
 3/6 A kérdező kommentje:
8 hónapja.
2012. szept. 13. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet rád unt. Beszélj vele erről mindenképp.
2012. szept. 13. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
háát 8 hónap az még nem sok idő... ekkor még turbékolni kéne ezerrel. valószínű, hogy nem szeret igazán :S
2012. szept. 13. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha ezerrel nem is de kéne. Ennyi idő alatt meg lehet valakit unni :/
2012. szept. 13. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!