Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra a figyelmet, hogyan legyek menő (bb)?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.Szeretném ha több csajjal tudnék beszélgetni stb.. oda jönnek lányok hozzám az osztályból de nem az igazi mert van pasijuk.Vagy pl utcán is megnéz 1-2 jó csaj de nem merek oda menni mert mekkora gáz ha van pasija vagy nem is jövök be neki és ott leégek előtte megy egyáltalán oda megyek hogy szia hogy hívnak bejelöllek fb-on? Vagy mégis mit csináljak? Hogy menjek oda utcán a lányokhoz és hogy legyek a suliba vagányabb?
2012. szept. 12. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát legyél olyan akire felnéznek. Amolyan köztiszteletben álló személy. Akkor a csajok maguktól fogják keresni a társaságodat. Pl. teszem azt: hiper okosság,vagy magabiztosság, pénz, pl. ha látják,h sokat utazol külföldre,vagy márkás cuccokban virítasz,biztos jóban akarnak majd lenni veled...
2012. szept. 12. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha szánsz rá egy kis pénzt akkor keress rá googlen hogy PUA , amúgy meg a suliba úgy lehetsz vagány, hogy leszarod a csajt rá se nézel átnézel rajta max ha nagyon lehetetlen akkor 1 mpre nézz a szemébe aztán már vedd is el a tekinteted. De azt látnod kell melyik csajnak jössz be, vagy érdeklődik felőled, és azzal ezt csinálni :D Azt hiszi majd h leszarod a fejét ami látszólag így is van , azt nem tudja hogy te hogy gondolsz rá :D Mégjobban fogod érdekelni :) Aztán egyszer vmiért menj oda hozzá, mondjuk , szia kölcsön tudnád adni a töri atlaszod? az egyik oszttársam mondta h ma nektek is van töri. vagy szerezzen egyet. Aztán mondjuk mutatkozz be bár idővel úgyis fogja tudni a neved, de azért nem árt. És kérdezd meg te is a nevét stb aztán már jön minden magától a párbeszéd terén.. Utána köszönj is neki napközbe, suli után véletlen fuss vele össze h helló, menjetek együtt hazafele, később már talán puszipajtások is lesztek. Persze FB-n jelölni is fogod, ott meg még puhíthatod is :) Talán ennyi amit tudok mondani.

22F

2012. szept. 12. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Első.. Egy sznobot a normális lányok nem szeretik.. Márkás cuccok, külföld .. hagyjuk már. Az max a háttered jellemzi, meg a normális lányok nagyképű sznobnak fognak nézni hozzád se szólnának :D Ez hülyeség. Amit írtam h le kell szarni őket látszólag, és véletlennek tűnő helyzettel odamenni elsőre, mintha nem akartad volna és bááámmmm. Nekem így volt 2 bnőm is középsuliba :D Már előre kiszemeltem őket, láttam h tetszem nekik :D (nem 1xre volt 2 :D ) Aztán megterveztem mindent és működött
2012. szept. 12. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

22 éves létedre elég gyerekes felfogásod van hallod e! Egy intelligens lány rögtön kiszúrja,ha megjátszod magad,és ezt az álleszarást nem igazán fogja díjazni.

De azért csak gondold továbbra is azt,hogy tökéletes a módszered,jobb a boldog tudatlanság...

Ja persze,ha normális ruhákat veszek föl,és külföldre megyek nyaralni akkor biztos egy normális lány se fog szóba állni velem.:D Inkább majd úgy teszek,mintha leszarnám aztán véletlenül rányomulok majd,tényleg annyira örülök,hogy ilyen jó tanácsaid vannak.;))))))))))))))))

2012. szept. 12. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!