Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kelthetném fel a figyelmét?

Figyelt kérdés
Idén kezdem az egyetemet..vagyis holnaptól kezdődik a tanítás, de már találkoztam néhányszor a csoporttársaim nagy részével. (kisebb ismerkedős összejövetelek, beiratkozás, évnyitó stb) Nos az a helyzet, hogy elég válogatós vagyok fiúk kapcsán, nem vagyok egy ribanc aki akárkivel összejön. 19 éves vagyok, de eddig még csak egy hosszabb kapcsolatom volt (2év) illetve még előtte egy 2hetes kis valami. Sokan érdeklődnek irántam, de nem adom magam könnyen..nem kell nekem egy kapcsolat csak azért h elmondhassam, huha nekem van valakim, hosszú távra tervezek..inkább csak flörtölgetek. Most viszont van egy srác, aki nagyon tetszik. A legtöbb srácon azért észreveszem, hogy tetszem nekik, vagy ők maguk vallják be. Ez már néha zavaró is tud lenni, mert szörnyű érzés tud lenni, hogy elveszítek egy barátot azért, mert a 'többre' nemet mondok. Igaz, ez így nem is vlt valódi baráátság, de azért még csalódás. Folytatva a lényeget, ez a fiú nem egy tipikus jóképű, mindenlányálma adonisz, de hihetetlen könnyen meg tud nevettetni. Imádom. :D Kicsit falusi, kicsit bolond, kicsit őrült, de épp ez ami tetszik benne, illetve, hogy ő sem a minden lányra rámászós típus. Fogalmam nicns, hogy mit gondol rólam, hogy tetszem-e neki egy kicsit is, hogy érdemes-e próbálkoznom, hogy hagyjam a barátság szintjén a dolgokat. Meglepően sokat keres, de attól tartok, hogy ez nem csak velem van így, hanem egyszerűen barátságos. A kérdés, hogy hogyan éreztethetném vele nem ciki szinten, hogy tetszik, illetve hogy deríthetném ki h ő mit érez/gondol anélkül h ő megtudná? Mit figyeljek meg?
2012. szept. 9. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

"Meglepően sokat keres"

Na, tessék! Még egy csaj, aki csak a pénzre utazik!

"hogy deríthetném ki h ő mit érez/gondol anélkül h ő megtudná?"

Bérelj fel egy gondolatolvasót, vagy legalábbis egy mentalistát! OMG!!! Ennyi gógyival, és egyetemre jár...

2012. szept. 9. 15:22
 2/3 A kérdező kommentje:
A sokat keres alatt nem azt értem, hogy pénzt, hanem hogy sokszor keres fel engem. -.- És még én vagyok a hülye -.- Nem zavar h azt írtam jó hosszan h egy egyetemre fogunk járni??
2012. szept. 9. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Az elsőt viccnek szántam (az iróniát/szarkazmust nem mindenki érti, úgy látszik te sem), a másodikat komolyan gondoltam. Felnőtt vagy, egyetemre jársz (legalábbis bejutottál), de mégis ilyen irreálisan p*csás dolgokon őrlődsz.

Mégis milyen eljárást tudsz még elképzelni, amivel a tudta nélkül ki tudod fürkészni a gondolatait egy másik embernek?

Bár addig erőltetted, hogy nekem eszembe jutott még kettő:

- egy pszichiáter, v. pszichológus a távolból megfigyeli a beszélgetés közbeni reakcióit, és aztán kiértékeli

-hanganalízis alapján már lehet következtetni az alany érzelmeire

Viszont, ha te ilyen kevéssé vagy fogékony az ilyen jelekre, akkor lehet, hogy még érned kellene egy kapcsolathoz!

2012. szept. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!