Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hiába mondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hiába mondom neki, olyankor mindig azt mondja, hogy "ez tudod hogy nem igaz"

Figyelt kérdés
A barátom elég nagy kocka, több, mint egy éve együtt vagyunk, én vagyok az első barátnője. Sokszor nem tudunk találkozni, olyankor kamerázunk, ő általában WoW-ozik ilyenkor és hiába beszélek neki, mintha a falnak beszélnék... tudom, hogy leköti az embert, de akkor is ha velem beszél akkor nem figyelnie kéne rám?! Bár már volt olyan is, hogy ott voltam náluk és lement raidelni miközben ott voltam és akkor ugye nem rám figyel... szóval... ez kezd egyre szarabbul esni, meg hogy van egy csomó csaj barátja, azaz hogy elv. csak barátok, dem ivel ne megy suliba járunk, így... erről sem lennék meggyőződve. Mit csináljak, mondjam neki hogy elhanyagol, vagy micsoda? Meg amikor beszélünk is olyankor áttér tapira és szeretkezni akar...
2012. szept. 12. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:

mond meg neki,hogy elhanyagol igen!

Ez függőség.

Nem azt kéred tőle,hogy dobja ki a gépet.hanem azt,hogy többet törődjön veled.

Ha nem érti meg keress másik férfit..

2012. szept. 12. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ilyen embernek minek nő? Nem értem meg, hogy az ilyen s*ggfejeknek miért jut barátnő.
2012. szept. 12. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ő egy szimpla wow kocka szerintem hagyd ott ha csak szexelni akar veled, nem pedig foglalkozni veled.Soha nemértettem mi tetszik az embereknek annyira a wowban.

Vagy kezdj el te is wowozni és neten beszéltek egymással.

2012. szept. 12. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

beszéld meg a kis szemétládádval

ez igy nem mehet és csira pve-s omfg raidel??? legalább az lenne a tét h 2.2k+ra megy v valami de pves kokkero és nem figyel MIKOR OTTT VAGY??? hányinger kelltö....

beszélj a fejével

2012. szept. 12. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:
igazából én is "wowozok" bár ez túlzás, de van pár karakterem... de ettől függetlenül én nem játszok amikor itt van.
2012. szept. 12. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Ez egy vesztes biztos találsz jobbat.
2012. szept. 12. 17:57
 7/7 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ezt igy nem lehet. Ha elhanyagol keress mást, 1000 másik ember biztos van aki simán törődne veled. :)
2012. szept. 12. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!