Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jön elő belőletek a tigrisösztön, ha megláttok egy lányt, amint erősen nyomul a pasitokra? Mit csináltok olyankor?
nálunk egyszer volt olyan, hogy voltunk egy szórakozó helyen és én elmentem wc-re...mikor mentem vissza az asztalunkhoz láttam hogy a párom ott áll és egy csaj adja neki az "üdvözlő" puszit és ott vihog mellé...hozzá teszem én nagyon utálom a csajt, a párom meg jó formán nem is ismeri (Ő is csak kamillázott...) na akkor oda mentem beálltam a csaj seggébe és hátulról beleüvöltöttem a fülébe (a hangos zene miatt persze ;) ) hogy valami gond van??? az meg csak nézett rám mint borjú az új kapura és elment...nagyon felhúzott hogy mit képzel magáról...főleg hogy mindenki tudja hogy szereti a foglalt pasikat...úgy hogy neki is van "párja"...
ha nem ment volna el, akkor lehet hogy erélyesebb lettem volna....;)
N22
(:
Én rábízom a döntést a férjemre.
Nem hiszem, hogy nekem kell odaállnom és közbeavatkoznom, mert ha már közbe kéne avatkoznom ott gáz van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!