Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megláttok egy szép lányt?
Aki egyből ezen kezd el gondolkozni, annak nem is lesz soha...
Ez olyan, mint aki azon gondolkozik, ha meglát egy gazdag embert a TV-ben, hogy neki sose lesz annyi pénze... Naná, hogy nem lesz... Így miért lenne?
De teszel ellene valamit? Nem hiszem, hogy túl nagy feladat találni egy szép lányt, csak hát ez az önsajnáltatós nekem sose lesz ilyen ... típus se csúnyáknak se szépeknek nem jön be.
Ja és ha tényleg valami extra szép lányra gondolsz akkor azért némi önkritikával nézz végig magadon és ha te feltűnőern nem vagy szép akkor azért változtass magadon egy kicsit, meg persze ne a leggyönyörűbb nőkről álmodozz mert mindig kisebbségi komplexusod lenne mellette. (meg persze ahogy te is inkább szép lányt akarsz, a lányoknak is fontos a külső)
a lényeg: főleg a saját kategóriádban keresgélj, ha ez mégse jó így, akkor pedig legalább erről a negatív hozzáállásról szokj le! Nagyon sok nőt nem is a külső érdekel első sorban, hanem a viselkedésed, stílusod, kisugárzásod... stb....
Kérdező, neked nem sok jutott a fejedbe rakománynak :DD
"Ha eddig nem volt, akkor ezután se lesz" :DDD
ÖCsééém...
Ha eddig nem esett az eső, akkor most már nem is fog
Ha eddig nem tört ki a vulkán, akkor már nem is fog
Ha eddig nem voltál fáradt, akkor már nem is leszel
Na persze...
Amúgy nem vagyok ilyen, mert nem szoktam szomorkodni meg befordulni, csak az oldal anonimitása miatt engedtem meg magamnak ezt a stílust.
Attól függetlenül belül tudom, hogy senkinek nem kellenék.
Amíg ezt hiszed magadról, addig szerinted hány embernek fogsz kelleni? Ha még magad szerint is haszontalan vagy, akkor ki fogja azt mondani, hogy nem vagy az???
Legyen már eszed, fiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!