Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít egy ismerkedésnél a lányoknál az őszinteség?
Figyelt kérdés
Egy barátom úgy hódított meg nőket, hogy túl őszinte volt és ezt megszerették a nők benne, de annyira hogy minden gyengeségét, hibáját kitárta (még a korai magömlést is)Ezzel lehet csajozni??2012. szept. 12. 17:35
1/13 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem lehet vele csajozni. Lehet, hogy megszeretik, de elraknak barátnak kis időn belül.
2/13 anonim válasza:
A túlzott őszinteségre értettem... Első voltam.
3/13 anonim válasza:
Ismerkedésnél kevésbé, kapcsolatban viszont nagyon is! Engem amúgy soha nem riasztott el, ha egy pasi őszinte, sőt! Sokkal többre értékelem, mint a sunnyogást.
4/13 anonim válasza:
nem akarom tudni életének minden egyes gondját és lelki szemetesláda sem akarok lenni senkinek, de az se jó ha kamuzik összevissza, szóval valahol a kettő között van az arany középút;)
5/13 anonim válasza:
háát igen a korai magömlés nem éppen a legjobb téma első randin :D
6/13 anonim válasza:
Számít. Minél őszintébb vagy, annál kevesebb esélyed van.
7/13 A kérdező kommentje:
miért?????????
2012. szept. 12. 17:58
8/13 A kérdező kommentje:
Az őszinteség ennyire rossz a mai világban?
2012. szept. 12. 17:58
9/13 anonim válasza:
Nagyon bejön, ha vki őszinte, de csak akkor, hogyha velem:) Nem úgy értem h másoknak hazudjon,hanem pl nekem elmond személyes infókat. De nem úgy hogy minden más lánynak is. Szóval érzéklteti velem h fontos vagyok neki és bízik bennem. Boccs a rossz megfogalmazásért,de fáradt vagyok:D
10/13 anonim válasza:
nos, az őszinteség alapkövetelmény szerintem, szinte mindenhol. az elején én még elnézem, ha 'felszedés' céljából apróbb mis-másolásokat hallok, de utána, az igazat, csakis azt. másnak nincs értelme, ha hosszabb távra tervez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!