Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotoknak hogy mondjátok el, ha nektek nem tetszik egy ruha, ami neki tetszik?
szerintem csak őszintén!
aztán vagy bevágja a hisztit vagy elgondolkodik, és ha egy kicsit is akar neked tetszeni (mert a nők szeretnek tetszeni) akkor mást választ.
Látod ilyen apró dolgokon múlik egy boldog párkapcsolat. Amikor a másik már gyáva kimondani a saját véleményét.
Továbbá nem értem, mert nem te hordod a ruhát vagy talán neked kellemetlen, hogy illető ilyen ruhában mutatkozik veled? El kéne gondolkozni, hogy neked vagy neki fontos, hogy milyen az a ruha.
Ettől függetlenül, ez nagyon jó mondat!
" Látod ilyen apró dolgokon múlik egy boldog párkapcsolat. Amikor a másik már gyáva kimondani a saját véleményét. "
Én mindig megmondom neki, ha nem tetszik.
Pl múltkor vett egy szerintem ocsmány sárga színű pólót, de neki jól állt. "Utálom annak a pólónak a színét, de neked tök jól áll". Ezt mondtam neki
Szerintem így:
-Na, milyen ez a ruha?
-Nekem nem tetszik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!