Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell egy baba születése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy baba születése után megromlania a párok kapcsolatának? Mit gondoltok erről fiúk, lányok?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sok helyen olvasom, h. miután megszületik a baba a párok eltávolodnak egymástól. Holott én úgy gondolom, hogy ennek csak mégjobban össze kellene kovácsolnia a párokat.
2012. szept. 12. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1-es: hogyne, a pasik meg csak úgy vannak, a nők szülnek és a nők párkapcsolatokat tesznek tönkre. Aham.

Utolsóval értek egyet, egy gyerek születése minden téren változásokat hoz egy pár életébe. Ha elég erős a kapcsolatuk, akkor tudnak idomulni ezekhez a változásokhoz.

2012. szept. 12. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Mert a nők ilyenkor megszűnnek nők lenni,sajnos igénytelenek lesznek,elhíznak,mint egy d.... :O

Mamás ruhákat vesznek,szexről ne is beszéljünk(ki kell harcolni sajnos),nem járnak sportolni.

Nem csoda,ha a pasi kikészül,én dobbantanék azonnal.

2012. szept. 12. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert agyon van misztifikálva ez a gyerek téma.

Mindenki azt hiszi, hogy mostantól mindennek vége meg minden, aztán így is állnak hozzá, 24 órás cselédszolgálat még akkor is ha már amúgy nagyobbacska a gyerek, nem bíznák a világért se nagyszülőkre mert "még olyan kicsi" mondják ezt egy 3 évesre, aki már menekülne az anyjától aki a teljesítménykényszere végett idegbeteg őrült lett és teljesen összezavarta a gyereket, mert csúszik mászik utána, esdekel a kegyeiért mint valami csicska, de magát tette ilyenné. A gyerek meg persze elviselhetetlen mert szegény nem érti miért ő a főnök abban a családban, ő erre nem volt felkészülve, jogosan és tiltakozik.

Nem kell ezt agyonrágni, szülsz, ellátod, szeretgeted, és igenis éled tovább az életed egy picit másképp, de ez nem azt jelenti, hogy nem mész el fodrászhoz meg egy sz@ros moziba se. Rengeteg nő viszi a gyerekét a fodrászhoz, engem is vittek, elücsörögtünk szépen és bámultuk a ronda iszaparcú lényeket ahogy ülnek a búra alatt...

Az első két hónapot kell túlélni, aztán már nem olyan gáz, az meg nem a világ vége, ha ebbe tönkremegy egy kapcsolat akkor az fika volt.

A szülőkben van a hiba nem a gyerekben, mert azt hiszik onnantól csak a gyerekért kell élni, pedig az csak egy plusz, egy nagy plusz, de nem az armageddon.

2012. szept. 12. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Ahol gyerek után eltávolodnak, ott már gyerek előtt se volt meg a tökéletes összhang.
2012. szept. 12. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Mókusgyilkosnak : 165 cm vagyok :)
2012. szept. 12. 11:00
 16/16 omba ***** válasza:

Én több olyan kérdést, panaszt, beszámolót olvastam itt, hogy már a terhesség 3-4 hónapjától kezd hűlni a dolog.

Hülyék a pasik, ennyi.

Nekünk akkor lett meg sokkal intenzívebb a szexuális, meg persze érzelmi életünk, a szex a szülés hetéig...

utána meg 5 nappal, na jó akkor inkább nekem volt az igazi.

Semmit nem rontott a baba sem, sőt, mivel éjjel felsírt, és felébredtünk, hát.... XD

2012. szept. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!