Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszeszeretnek jonni vele de hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretkeztem volna egy fiuval csak sajnos nem allt fel neki.Fosulisok vagyunk. Nincs baratnoje es megkerdezte az aktus elott h van e baratom.Az probalkizas vegen azt mondta h neki nem is kell baratno. Ennek ellenere . osszejonnek vele. Nem tudom mit csinaljakSok tanacsot kaptam de kivancsi lennek kivulallok velemenyere tanacsara.20/l2012. szept. 11. 23:19
1/4 anonim válasza:
Ha megmondta hogy nem kell neki barátnő, akkor max csak szexelni kellenél neki. Ha ez neked elég, akkor hajrá.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ajánld fel neki a második szexet és akkor próbálj rákérdezni mert annál intimebb zónában nem lesztek egymással.
3/4 Mókusgyilkos válasza:
sosem értettem h ha vki fősulira jár akkor h lehet emberileg ilyen hülye ?XD már bocs kérdező.
úgy értem rám pl hatással voltak azért a gimis évek mint emberre is és nem csak "tanulni" /értsd aludni/ jártam oda.
-> ha vki azt mondja h nem kell neki bnő akkor nem kell neki bnő.
4/4 anonim válasza:
"Az probalkizas vegen azt mondta h neki nem is kell baratno. Ennek ellenere . osszejonnek vele."
Az ilyen nők mint amilyen te vagy megérdemlik a sorsukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!